Şumudică a plecat, turcii se duc în cap: Gaziantep, eşec dur în primul meci fără tehnicianul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică a avertizat că, fără el, Gaziantep nu va mai avea rezultatele din ultima perioadă
Marius Şumudică a avertizat că, fără el, Gaziantep nu va mai avea rezultatele din ultima perioadă

Marius Şumudică (49 de ani) a fost pus pe liber, duminică, de conducerea clubului, după un conflict ce a luat amploare în presă. Iar acum ambele părţi au de pierdut după acest „divorţ“.

Marius Şumudică a admis că regretă despărţirea de Gaziantep, iar fără el, echipa turcă începe să fie lovită de o criză!

Până weekend-ul trecut, Gaziantep a avut o perioadă excelentă, în care a adunat 15 partide fără înfrângeri, dar acum se cam înmulţesc eşecurile.

Mai întâi, a fost înfrângerea din Superliga turcă, 1-2 cu Sivasspor în deplasare, partidă care a şi încheiat mandatul lui Şumudică pe bancă. Iar astăzi, în primul meci oficial de după plecarea românului, în deplasare, cu Konyaspor, a venit un nou eşec: 1-2. 

Cu Toşca, titular şi integralist, şi cu Alex Maxim, trimis pe teren imediat după pauză, Gaziantep a părăsit Cupa Turciei în optimi, după golurile primite de la Anicici (11) şi Şahiner (40). Reuşita lui Demir din prelungiri (90+4) a venit prea târziu pentru a mai schimba soarta jocului.

În sezonul trecut, cu Şumudică pe bancă, Gaziantep a părăsit Cupa Turciei şi mai devreme, în turul V, după o dublă cu divizionara secundă, Kırklarelispor. 

Următorul meci pentru Gaziantep va fi, sâmbătă, în campionat, cu Kayserispor, formaţie la care tocmai a fost numit Dan Petrescu pe banca tehnică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite