Şumudică revine: A refuzat Rapidul şi e aproape de una dintre cele mai bogate echipe ale Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Pentru a treia oară în cariera sa de antrenor, tehnicianul de 50 de ani poate semna cu o formaţie din zona Golfului Perisc. Una care dispune de resurse financiare nelimitate.

Marius Şumudică şi-a zdrobit cota după ultimele episoade din cariera sa care l-au transformat dintr-un „nebun“ simpatic într-unul antipatic, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Norocul lui Şumi e că, în ciuda acestor bile negre, el, în continuare, se află în vizorul unor echipe. În ultimele zile, s-a vehiculat varianta Rapid pentru el. După un start lansat, cu cinci victorii în primele şase etape în care nu s-a luat gol, acum giuleştenii au o serie dezolantă: un egal şi trei înfrângeri, în ultimele patru runde. Astfel, a început să se vorbească despre înlocuirea lui Mihai Iosif cu Marius Şumudică, mai ales că Şumi e liber de contract. 

Fostul atacant al Rapidului a respins însă varianta revenirii în Giuleşti. „Nu se pune problema să merg la Rapid, însă ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine Rapidul, înseamnă totul. E viaţa mea, acolo m-am simţit cel mai bine, am făcut performanţă ca jucător. În momentul de faţă însă, nu se pune problema ca să merg la Rapid. Rapidul are un antrenor foarte bun, care a promovat echipa“, a spus Marius Şumudică la Radio Sport Total FM.

Altă dată, o forţă în Regat, acum „porumbelul păcii“

Dacă varianta Rapid nu e luată în calcul de Şumudică, în schimb, acesta poate reveni în Arabia Saudită. Mai precis, la Al-Ahli Jeddah, după cum a notat gsp.ro. Vorbim despre una dintre cele mai bogate echipe din Asia!

Al-Ahli Jeddah e, în mod tradiţional, o forţă în Regat. Acum însă, traversează o perioadă groaznică, începută de la finalul ediţiei trecute de campionat: n-a mai bătut pe nimeni de nouă etape! Bilanţul echipei: şase remize, trei înfrângeri, locul 12 din 16. Ultimul succes într-un meci oficial datează din 14 mai!

De-a lungul carierei, Şumudică a mai avut două contracte în Orientul Mijlociu. Mai întâi, a fost la Al-Shaab (Emirate), între decembrie 2012 - decembrie 2013, iar apoi a fost la Al-Shabab (Arabia Saudită), între iulie 2018 - iunie 2019.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite