Şumudică, show la conferinţa de presă! Ce va face dacă CFR va fi eliminată de Lincoln: "Foc de tabără în faţa stadionului..."

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Antrenorul echipei campioane, Marius Şumudică, a declarat că ratarea calificării în turul următor al preliminariilor pentru Liga Campionilor ar fi o ruşine istorică, având în vedere că în tur ardelenii au învins cu 2-1.

Tehnicianul a vorbit iniţial despre dificultăţile întâmpinate în timpul deplasării în GIbraltar. 

"Încerc să-mi recuperez jucătorii. A fost o deplasare extrem de grea, chiar dacă orice telespectator a văzut doar jocul la televizor. Ei te şi cataloghează ca o echipă care a luat adversarul de sus. N-am găsit locuri de cazare în Gibraltar, am stat în Spania, de aceea am şi plecat cu două zile înainte. La antrenamentul oficial, ne-a dat jos din autocar, controale la acte, la ce avem în autocar, adică nu e uşor. Ne-am deplasat 60-70 de kilometri, am trecut graniţa, am intrat într-o altă ţară. Totul mi s-a părut contra. Nu am arătat ce trebuia să arătăm, recunosc, iar după pauză am controlat jocul. Importantă e victoria. Până acum, dacă am spus că jucăm un fotbal foarte frumos, am fost atacat că aş face comparaţie cu ex-antrenorii de la CFR. Am adus 3 puncte României, indiferent cum am făcut-o. Nu cred că mai sunt echipe mici. Important e că ne dă şansa de a ne califica", a spus antrenorul.

Referitor la o eventuală ratare a califcării, Şumudică consideră că atât el, cât şi jucătorii ar trebui să se las de fotbal. "Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără în faţa stadionului şi să ne punem fiecare licenţele, să le ardem. Şi noi, şi jucătorii. Să ne lăsăm toţi. Atunci ar fi o ruşine istorică. Eu iau plusul - rezultatul. 2-1, cu şanse mari de calificare, cu şanse mari de a fi într-o competiţie europeană şi de a evolua până spre decembrie, cel puţin grupele Conference League. După care, ne vom bate de la egal la egal cu următoarea pretendentă, Slovan sau Young Boys", a declarat Şumudică, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor, returul urmând să se joace, la Cluj, la data de 28 iulie (ora 20.30). Învingătoarea duelului CFR Cluj - Lincoln Red Imps va juca, în turul III preliminar al Ligii Campionilor, cu formaţia care se va impune în „dubla“ Slovan Bratislava (Slovacia) - Young Boys (Elveţia).

Dacă va avansa în turul III preliminar al Ligii Campionilor, CFR îşi va asigura cel puţin prezenţa în grupele Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite