Ţicleanu, dat afară de la FC Braşov. "Patronul mi-a spus la finalul meciului cu Vaslui că sunt liber"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurică Ţicleanu a rămas fără echipă, după ce patronul formaţiei FC Braşov, Ioan Niculae, l-a anunţat că e liber să plece. În locul său ar putea veni Alexandru Pelici.

"Da, eu regret că am fost nevoit să plec de la FC Braşov, însă ce ar trebui să faci atunci când patronul vine la finalul partidei şi îţi spune că eşti liber? Mulţi spun că m-am grăbit să anunţ că plec, însă nu puteam să rămân. Îmi place să lucrez undeva unde sunt dorit, nu să stau cu teamă că patronul este nemulţumit. Mă despart de FC Braşov cu regretul că nu am reuşit să fac mai mult, dar cu toate acestea nu am ce să le reproşez băieţilor sau oamenilor cu care am lucrat. Cred că eram pe drumul cel bun, atmosfera la echipă era bună, se lucra foarte bine, însă nu au venit rezultatele dorite. Eu am însă încredere că această echipă va avea rezultate curând. Nimic nu este întâmplător că acum eu nu mai sunt antrenor. Poate aşa a vrut Dumnezeu, ştie el mai bine de ce. Îmi scot pălăria în faţa echipei, care a trecut peste toate probleme şi şi-a văzut de treabă. Cu asemenea oameni să tot lucrezi. Din acest motiv spun că vor veni şi rezultatele, pentru că această echipă a dovedit că are caractere", a spus Ţicleanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul general al echipei FC Braşov, Constantin Zotta, a afirmat că antrenorul Aurel Ţicleanu a luat decizia de a pleca, "la cald", imediat după meci, atunci când nervii erau întinşi la maxim. "Chiar regret foarte tare că Aurică (n.r. - Aurel Ţicleanu) a decis asta la cald. A fost un moment în care se adunaseră probabil mai multe tensiuni, dar eu cred că se putea trece peste ele. Eu l-am susţinut pe omul şi antrenorul Aurel Ţicleanu, pentru că am avut ocazia să îl cunosc şi altfel, în perioada în care am lucrat împreună, şi pot spune că îi voi purta un deosebit respect. Sincer, chiar mă bucur că am avut la Braşov ocazia de a-l cunoaşte mai bine pe omul Aurel Ţicleanu, pe care îl voi considera mereu un prieten adevărat. A lucrat foarte bine şi a reuşit să strângă echipa în jurul lui şi de asta regret decizia de a pleca. Dacă mai rămânea, am încredere că nu mai existau rezultate slabe, pentru că se vede că echipa e pe drumul care trebuie, e nevoie doar de puţină răbdare", a precizat Zotta.

Oficialul lui FC Braşov a mai adăugat că se gândeşte la altă variantă de antrenor pentru echipă, dar că, în acest moment, nu este nimic concret: "O să vedem în zilele următoare ce se va concretiza. Deocamdată de pregătirea echipei se va ocupa Robert Ilyeş. Cu Aurel Ţicleanu am discutat şi ne vom vedea pentru a rezilia contractul pe cale amiabilă".

În acest moment, se pare că cel care are şansele cele mai mari să preia echipa FC Braşov este Alexandru Pelici, care şi-a dat demisia de la Metalul Reşiţa.

Tehnicianul Aurel Ţicleanu a anunţat, sâmbătă, după remiza de pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 1-1, că pune capăt colaborării cu FC Braşov. "Acesta este ultimul meu meci la FC Braşov. Vă mulţumesc", a spus Ţicleanu la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite