Ţig, un câştig pentru România: Patricia a fost exclusă de celelalte fete din echipa de Fed Cup după un episod din 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tig

Ascensiunea formidabilă a lui Ţig vine într-un moment în care, cu excepţia lui Halep, toate celelalte românce sunt în cădere în circuitul WTA.

De aceea, dacă îşi va menţine forma bună, „Pati“ poate deveni o soluţie importantă pentru echipa de Fed Cup. 

Chestionată despre această variantă, după semifinala câştigată cu Siegemund, Ţig a oferit un răspuns vag: „Aţi atins un punct sensibil. Nu ştiu, depinde. Eu mi-am dorit mereu...N-are rost să intrăm în aceste discuţii în acest moment. Cred că ştie toată lumea ce s-a întâmplat. Nu mai vreau să comentez pe tema aceasta“. 

Ţig a fost chemată ultima dată la echipa de Fed Cup, în 2017, cu ocazia meciului cu Belgia din Grupa Mondială II. Atunci, cu Ilie Năstase în postura de căpitan-nejucător, calificarea a fost pierdută, la Bucureşti, după primele trei partide de simplu în care Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Irina Begu au fost învinse pe rând. 

Abia după aceste partide, „Nasty“ şi-a adus aminte de Ţig pe care a vrut să o folosească într-un meci de dublu fără miză. „Pati“ a refuzat însă să joace, motivând că e accidentată. La o săptămână după însă, a evoluat în turneul de la Dubai. 

După acest moment, fetele aflate în echipă în duelul cu Belgia i-au cerut lui Ilie Năstase să nu o mai convoace pe Ţig!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite