Ţiriac a anunţat ce va face cu averea sa după moarte: cum i-a descris pe Halep, Ponta, Iohannis şi Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri vorbeşte rar, însă atunci când acordă interviuri, de obicei, reuşeşte să şocheze. Ceea ce a făcut şi acum, dezvăluindu-şi planurile de viitor.

Ion Ţiriac e cel mai bogat şi, cu siguranţă, cel mai cunoscut român în mediul de business la nivel internaţional.

Cu o avere estimată la un miliard de euro, omul de afaceri de 76 de ani munceşte, zilnic, peste 12 ore, potrivit spuselor sale. Chiar dacă a reuşit şi în sport, dar şi în afaceri, Ţiriac n-a pretins niciodată că le ştie pe toate, iar asta spre deosebire de mulţi alţi oameni care n-au nici măcar 1% din realizările sale.

„Eu am fraza mea pe care o spun mereu: «Eu sunt extraordinar de inteligent într-o singură situaţie: când îmi dau seama că sunt prost». Şi atunci iau pe altul, care e mai deştept, să faca treaba care se cuvine“, a spus omul de afaceri într-un interviu savuros pentru „Capital“.

Întrebat despre valoarea exactă a averii sale, dar şi destinaţia banilor, după ce el va muri, Ţiriac a oferit un răspuns-surpriză: „Asta o să vedeţi când îmi număraţi banii şi o să fiu cel mai bogat om din cimitir. Atunci o să vedeţi. Când am vândut tot sau când s-a terminat. Sau s-ar putea  întâmpla să fac altceva. Să las unei fundaţii tot! Lăsând fundaţiilor tot, sper ca aceia care rămân să facă exact treaba cum consider eu să o fac“.

Ion Ţiriac despre...

Simona Halep: Este noul megastar al României, care întru­neşte visele românului.

Victor Ponta: Este un tânăr care încearcă să facă tot ce trebuie, însă împrejur nu are pe cine îi trebuie.

Victor Ponta: Este un tânăr care încearcă să facă tot ce trebuie, însă împrejur nu are pe cine îi trebuie.

Klaus Iohannis: A ajuns poate prea repede în această poziţie, dar toată lumea a ajuns aşa. Preşedintele este o persoană care nu are nicio funcţie executivă din toate punctele de vedere, pentru că aşa e constituţia.

Mugur Isărescu: Este un om foarte priceput în meseria lui, care a stat poate mai mult decât se gândea oricine în această funcţie. După părerea mea poate să mai stea încă pentru că deocamdată nu văd pe nimeni care să-i ia locul.

Liviu Dragnea: Îl consider un tânăr care ar putea să fie un lider foarte penetrant în politica românească.

Ioan Niculae: A fost decapitat dintr-o raţiune sau alta, iar acesta e un exemplu din nou unde este capitalul românesc. Nu-l cunosc, m-am întâlnit de 3-4 ori cu el. Nu e fratele meu, n-am facut business cu el. Nu vreau eu să-l apăr, dar mă întreb oare nu era mai normal doar să i se spună: stai un pic, ai avut prea multe avantaje fiscale, acum le mai oprim.

Dan Adamescu: Îl ştiu de pe vremea când venise din Germania. Un om abil, cu o deschidere mentală, dar şi cu contacte în societatea dirijabilă de sus destul de apropiate.

Alina Gorghiu: Nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea, nu ştiu exact ce face, cine e. Dar dacă e o femeie preşedinte la PNL, nu cred că o fi ajuns acolo cumpărându-şi titlul la supermarket. 

Simona Halep a explicat de ce are probleme medicale: "De asta m-a durut"

CTP despre comentatorii Eurosport de la meciul Simonei Halep: "Doi administratori de cimitir" 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite