Ţiriac, cel mai bun agent de turism pentru România: Presa iberică îi îndeamnă pe spanioli să viziteze muzeul omului de afaceri din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător de tenis e un persoanj foarte mediatizat în Spania, mai ales că deţine licenţa turneului de la Madrid care în acest an se va desfăşura între 7 şi 13 mai.

Ion Ţiriac e cel mai bogat român, iar printre proprietăţile sale se numără o locaţie ce poate deveni un obiectiv turistic pentru România.

Omul de afaceri de 78 de ani deţine la Otopeni un muzeu de maşini de colecţie care e deschis publicului în zilele de joi şi vineri. Ziarul „Marca“ a scris, astăzi, pe larg despre acest muzeu, textul lor fiind preluat şi de cei de la Digi Sport. Potrivit sursei citate, orice turist care soseşte în România trebuie să viziteze şi această impresionantă colecţie de maşini.

Ce au scris cei de la „Marca“?

*Ion Ţiriac, colecţie de maşini care merită o vizită! E una dintre atracţiile capitalei României. Sunt peste 250 de maşini pe care nu le poţi vedea în altă parte. 

*De la deschidere, în 2015, muzeul a devenit un reper important pentru întreaga Românie. De la deschidere, în 2015, spaţiul destinat maşinilor s-a triplet.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE SPECTACULOASE DIN ARTICOLUL CELOR DE LA MARCA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite