A fost descoperit motivul accidentului de elicopter în care a murit patronul clubului Leicester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident elicopter Vichai Srivaddhanaprabha

Accidentul de elicopter în care şi-au găsit sfârşitul patronul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, alţi doi angajaţi ai clubului şi cei doi membri ai echipajului a fost produs de o defecţiune, scrie bbc.com, care citează surse din cadrul anchetei.

Conform investigatorilor, mecanismul care asigura legătura dintre pedalele din cabina de comandă şi rotorul anticuplu, care controla elicea din spate a elicopterului, mecanism prin care se controlează direcţia aparatului de zbor, erau deconectate.

Anchetatorii nu au precizat dacă este vorba de o defecţiune tehnică sau de o mână criminală, iar investigaţia cu privire la accidentul din 27 octombrie continuă.

Meciul din prima liga engleză la care asistaseră oficialii clubului se terminase în jurul orei locale 19.30, iar elicopterul, un aparat AgustaWestland AW169, a părăsit arena după ora 20.30. Aparatul de zbor a decolat chiar de pe terenul de joc,  a urcat la altiudinea de 130 de metri în aproximativ 40 de secunde, dar s-a prăbuşit şi a luat foc într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă .

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite