A fost montat sistemul VAR pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitri
Arbitri

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că PMB, prin Compania Municipală Energetica Servicii, montează şi pune în funcţiune primul sistem VAR (Video Assistant Referee) pe Arena Naţională. Edilul a mai spus că acest sistem este deja folosit la meciurile de fotbal de pe marile stadioane ale lumii.

 „Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipală Energetica Servicii, montează şi pune în funcţiune primul sistem VAR (Video Assistant Referee) pe Arena Naţională, sistem folosit deja la meciurile de fotbal de pe marile stadioane ale lumii. Tehnologia, care va permite elucidarea fazelor controversate sau judecate greşit de către arbitrii meciurilor, e o premieră pe cel mai mare stadion din România. Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii asigură montajul tuturor componentelor electronice, cablajul fibrelor optice şi al sistemului electric care va face operaţional întregul sistem VAR”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook. 

El a adăugat că tehnologia VAR va fi testată chiar în această lună, în primul meci competiţional ce se va desfăşura pe Arena Naţională, iar mentenanţa întregului sistem va fi asigurată de către Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti, care realizează toate serviciile de întreţinere şi reparaţie a tuturor sistemelor de instalaţii de pe stadion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite