A început „măcelul“ la Roland Garros. Jucătoare importante eliminate după prima zi. Una dintre ele îi sufla în ceafă Simonei Halep în topul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut uşor în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, un Grand Slem la care surprizele au început din prima zi.

După Halep, care a trecut de japoneza Nao Hibino, scor 6-2, 6-0, şi Irina Begu este în turul secund, ea având un meci destul de greu contra ameriancei Bethanie Mattek Sand, de care a trecut cu 5-7, 6-1,6-3.

Alexandra Dulgheru a fost eliminată, iar azi vor intra pe teren Monica Niculescu, care o va întâlni pe franţuzoaica Pauline Parmentier, şi Sorana Cârstea, care are un meci extrem de greu cu Elena Svitolina. 

Ziua de ieri a adus însă şi destule surprize, jucătoare bine cotate fiind eliminate din competiţie. Cea mai bună veste este că italianca Roberta Vinci a fost trimisă acasă de Katerina Bondarenko, din Ucraina, locul 65 WTA. Vinci este pe poziţia a şaptea în ierarhia mondială şi ameninţa locul 6 ocupat de Simona Halep. 

Alte eliminări importante de la Roland Garros:

Veronica Cepede (Paraguay / 161 WTA) - Sabine Lisicki (Germania / 51 WTA) 6-2,6-2

Shelby Rogers (SUA / 108) - Karolina Pliskova (Cehia/ 19 WTA) 3-6, 6-4, 6-3

Tsvetana Pironkova (Bulgaria /102 WTA) / Sara Errani (Italia/18 WTA) 6-3, 6-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite