A jucat în Singapore şi la Rapid, acum evoluează la Victory Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost rapidist, care a experimentat şi fotbalului exotic din Asia, se va duela cu adversarii stelişti Ghionea, Paraschiv şi Petre Marin.

Andrei Ciolacu, fan al Rapidului încă din copilărie, şi-a început cariera în lumea fotbalului de la o vârstă fragedă, antrenându-se la giuleşteni. Mai târziu, în anul 2011, şi-a văzut visul împlinit, purtând tricoul cu numarul 9 la echipa de seniori a Rapidului. 

Vara anului 2017 i-a adus o surpriză uriaşă fostului atacant al Rapidului, acesta renunţând la competiţiile din ţara sa natală pentru o viitoare evoluţie în Singapore. Astfel, a semnat un contract cu Warriors FC, unul dintre cele mai prestigioase cluburi din ţară, unde s-a şi remarcat cu un hattrick de excepţie. 

De trei ori selecţionat în 2013 la echipa naţională de tineret, Ciolacu a revenit în ţară după finalul campionatului din Asia, în urma căruia a râmas cu amintiri plăcute şi cu o experienţă de fotbal impresionantă. În play-out, Ciolacu a jucat la Juventus Bucureşti. În prezent, fostul atacant al Rapidului evoluează alături de echipa sa OSLM din liga a doua la Victory Cup, o competiţie de minifotbal din Bucureşti.

 Printre echipele concurente se numără şi gruparea UEFAntasticilor, Pronostic Sportiv care se mândreşte cu jucători precum Ghionea, Petre Marin, Stelian Stancu şi Sorin Paraschiv, foşti jucători ai rivalei Steaua.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite