A plâns Hagi la golurile lui Ianis? Cum a răspuns fostul mare fotbalist la sosirea în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a avut norocul de a asista de la faţa locului la cea mai bună partidă făcută de fiul său, de când acesta joacă în străinătate.

Gheorghe Hagi e atât de preocupat de cariera băiatului său, încât, inclusiv acum, când are probleme la Viitorul, fiind la un pas de ratarea play-off-ului, şi-a lăsat echipa pentru a vedea meciul Rangers - Braga din 16-imile Ligii Europa. Şi a făcut o alegere inspirată!

Sub ochii tatălui său, Ianis Hagi a făcut furori pe teren şi a contribuit cu două goluri la o victorie memorabilă pentru echipa sa: Rangers - Braga, scor 3-2. După fiecare reuşită a mijlocaşului de 21 de ani, camerele au arătat cadre cu Gheorghe Hagi în tribunele arenei „Ibrox Park“. Şi, la un moment dat, lumea a avut impresia că patronul şi antrenorul Viitorului plânge de bucurie.

Ibrox

Vineri, la revenirea în ţară, Gheorghe Hagi a lămurit însă lucrurile.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Nu, n-am avut lacrimi în ochi, era frig.

*Aţi văzut şi voi, e în formă, joacă bine şi e fericit. Cred că şi-a găsit echipa ideală, clubul ideal şi îi merge bine.

*Bravo lui Ianis, bravo echipei, au făcut un meci fantastic, au întors rezultatul şi au şansă acum la calificarea în optimile de finală. Dar mai bine vorbiţi cu el, deja a crescut mare, e al vostru. Am vorbit şi cu Gerrard (n.r. - antrenorul lui Rangers) înaintea meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite