Accidentare horror la Jocurile Olimpice: a fost strivit sub o bară de 196 de kilograme!!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un halterofil neamţ, medaliat cu aur la categoria +105kg la JO 2008, a fost scos din competiţie şi transportat de urgenţă la spital. AVERTISMENT: articolul conţine imagini şocante.

Tentativa lui Mathis Steiner de a-şi apărea titlul olimpic, cucerit acum patru ani, s-a încheiat cu o accidentare groaznică.

Atunci când a încercat să ridice 196 de kilograme la „smuls", neamţul de 29 de ani a cedat în lupta cu greutăţile, iar bara i-a căzut direct pe gât, sub privirile îngrozite ale spectatorilor.

Steiner a urlat de durere şi imediat a fost înconjurat de medici, în timp ce organizatorii l-au ascuns după un banner olimpic de teama ca spectatorii să nu vadă mai multe scene horror.

Neamţul s-a ridicat după câteva minute şi a făcut semne spre cei prezenţi în sală că totul e OK. A părăsit însă competiţia şi a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

image
image
image
image
image
Mathias Steiner 6
Mathias Steiner 7
Mathias Steiner 8
Mathias Steiner 9
Mathias Steiner 10
Mathias Steiner 11

Perşii au luat tot

Concursul a fost dominat de iranienii Behdad Salimi şi Sajjad Anoushiravani.

Primul a cucerit aurul cu un total de 455 de kilograme. Compatriotul său a luat argintul cu 449 de kilograme, în timp ce rusul Ruslan Albegov a stat pe ultima treaptă a podiumului cu un total de 448 de kilograme.

Anoushiravani (stanga) si Salimi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite