Acuzaţii grave în Liga I: “E o capcană pe care ne-au întins-o Steaua şi Dinamo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu, Viitorul, Steaua, Dinamo, Pandurii şi ASA Tg. Mureş sunt în acest moment echipele clasate pe locurile care duc în play-off-ul Ligii I, acolo unde se va stabili campioana.

Problemele financiare ale Astrei Giurgiu sunt arhicunoscute, iar mai nou au apărut zvonuri potrivit cărora şi Pandurii traversează o gravă criză financiară, motiv pentru care şi-ar pierde toţi jucătorii reprezentativi. 

Doi dintre acţionarii clubului Pandurii au dezminţit informaţiile apărute în presă, cum că echipa are probleme mari cu banii şi că se va desfiinţa din primăvară. Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, spune că sunt intoxicări din partea altor cluburi din ţară care îşi doresc să scoată Pandurii din joc. ”Părerea mea că nu este bine să cădem în capcana întinsă de clubul Dinamo, de Steaua, ştiţi că se folosesc şi aceste metode. Avem o mică întârziere, două luni, am putea să spunem că suntem cu salariile la zi în fotbal unde întârzierile sunt de cinci, şase luni poate şi mai mult. La noi este o întâmplare din cauza faptului că nu a funcţionat ceva din partea Ligii, ei nu au virat banii pentru că toţi acţionarii şi-au făcut datoria faţă de clubul respectiv şi nu poţi să virezi bani peste bugetul aprobat. Sunt sigur că nu sunt nemulţumiri, că echipa este unită şi că vom face o figură frumoasă în această ediţie cu toate că, aşa cum le este stilul celor de la Steaua sau celor de la Dinamo, se încearcă să se creeze tensiuni în interiorul clubului”, a spus primarul Florin Cârciumaru, citat de cotidianul local Pandurul. Şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a întărit ideea că Pandurii Târgu-Jiu nu are probleme financiare. ”Pandurii trebuia să primească drepturile de televiziune şi banii aceştia ne erau suficienţi să achităm la zi tot ce înseamnă obligaţii pe care le are clubul faţă de jucători şi faţă de activitatea în sine”, a spus Ion Călinoiu, conform sursei citate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite