Acuze dure între stelişti! Tamaş despre Rădoi: "A păcălit fotbalul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi, pus la zid de Tamaş FOTO Mediafax
Mirel Rădoi, pus la zid de Tamaş FOTO Mediafax

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, marţi seară, că fostul său antrenor de la Steaua, Mirel Rădoi, a jucat fotbal doar în România, în rest păcălind fotbalul.

"Ne bucurăm că am încheiat cu dreptul, orice meci trebuie să-l căştigăm. Acum ne gândim la vacanţă. Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, mă refer la Mirel Rădoi, el s-a luat la mine şi când m-a dat afară. Nu poate număra câte ţări am jucat eu. El a jucat în România, la Steaua, bravo lui, în rest a păcălit fotbalul. Am avut două zile libere, am fost invitat la un botez, era normal, aveam o datorie, omul era invitat . Dacă greşesc cu ceva, să-mi spună nea Puiu şi nu mai vin. Viaţa merge înainte şi cu mine şi fără mine la naţională. Rădoi vorbeşte mult, să vorbească de când am stat până la 7-8 dimineaţa când eram convocaţi la naţională, el vorbeşte mult", a declarat Tamaş, conform Digisport.

Întrebat unde se vede sezonul viitor, Tamaş a răspuns: "Mă văd şi la Steaua sezonul viitor, vreau să ridic trofee, să întrec pe cineva".

Gabriel Tamaş a fost dat afară de Mirel Rădoi, anul trecut, când acesta conducea Steaua, el revenind în iarnă la echipa pregătită acum de Laurenţiu Reghecampf.

Formaţia Steaua a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, partidă la care de la gazde au fost elimnaţi doi jucători.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bawab ’17, Chipciu ’49, Popadiuc ‘51 şi Onţel '67. Pentru gazde a înscris Gorobsov, în minutul 90, din penalti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite