Acuze grave: Jucătorii PSG au povestit ce a făcut arbitrul meciului cu City, în timpul partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bjorn Kuipers
Bjorn Kuipers

Returul semifinalelor Ligii Campionilor s-a încheiat cu victoria pe deplin meritată a formaţiei din Manchester. După partida de marţi seară însă, fotbaliştii PSG-ului au povestit despre un comportament inadecvat al centralului olandez, Bjorn Kuipers (48 de ani).

Manchester City e prima finalistă a Ligii Campionilor, după o „dublă“ victorie cu PSG, în semifinale. După 2-1 la Paris, acum o săptămână, „cetăţenii“ s-au impus şi pe „Ettihad Stadium“, scor 2-0, marţi seară.

Iar misiunea formaţiei engleze, în returul de marţi, a fost uşurată, după ce PSG a rămas în zece oameni, Di Maria fiind eliminat, în minutul 69. Dincolo de desfăşurarea jocului de pe „Ettihad“, a atras atenţia modul în care fotbaliştii PSG-ului au protestat, aproape în permanenţă, la fiecare decizie a centralului Bjorn Kuipers. Şi, pe măsura trecerii minutelor, oaspeţii parcă şi-au vărsat tot mai mult frustrarea pe arbitrul întâlnirii. 

Totul a culminat cu acuzele lansate după meci, când atât Marco Veratti, cât şi Ander Herrera au susţinut, în interviurile din zona mixtă, că au fost înjuraţi de Kuipers, în timpul returului cu Manchester City!

Ce au spus jucătorii lui PSG?

*Marco Veratti (mijlocaş): Arbitrul m-a înjurat de două ori. Pentru ei e ceva normal, dar dacă o spunem noi, primim suspendări.

*Ander Herrera (mijlocaş): Ni se spune să avem respect, să-i respectăm pe arbitri. Dar arbitrul din această seară l-a înjurat pe Paredes (n.r. - mjilocaş PSG). Dacă noi am fi făcut la fel, ne-am fi ales cu o suspendare de trei sau patru meciuri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite