Adevărat a înviat! Buzărnescu pierde la Wozniacki, după unul dintre cele mai solide meciuri făcute după accidentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Charleston. A pierdut greu meciul cu Wozniacki, scor 4-6, 6-3, 3-6.

După ce a reuşit să lege două victorii pentru prima dată în ultimele 240 de zile, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA şi cap de serie 12,  a avut o altă prestaţie solidă în faţa Carolinei Wozniacki, 13 WTA şi favorita 5 a turneului, dar a trebuit să se recunoască învinsă în urma unei încleştări care a durat 2 ore şi 36 de minute.

Wozniacki a început mult mai bine partida, s-a distanţat la 4-1 şi 5-2, dar Buzărnescu nu a renunţat şi a reuşit să revină în joc. Nu a putut însă întoarce soarta setului şi l-a pierdut cu 6-4.

Setul secund a aparţinut româncei, care şi-a ridicat considerabil nivelul jocului, pe alocuri atingând acurateţea dinainte de accidentarea din luna august 2018. Mihaela a reuşit 3 break-uri, a luat setul cu 6-3 şi a împins meciul în decisiv.

Ultimul set a început cum nu se putea mai prost pentru româncă, Wozniacki a avut 3-0, dar Buzărnescu a revenit şi a reuşit să ia următoarele trei game-uri. Finalul meciului i-a aparţinut jucătoarei daneze, ultimele două game-uri fiind dominate clar de aceasta. 

În faza următoare, Wozniacki o va întâlni pe Maria Sakkari, numărul 50 mondial, care a învins-o în optimi pe olanceza Kiki Bertens, locul 6 WTA, 7-6 (8), 6-3, câştigătoarea de anul trecut a trofeului
 

Pentru accederea în optimi, Buzărnescu s-a ales cu 9.860 de dolari şi 55 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite