Adidas lansează colecţia oficială de ghete pentru Cupa Mondială din Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noile ghete au un design spectaculos
Noile ghete au un design spectaculos

Cu o lună înainte de începerea Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia, Adidas lansează Battle Pack, colecţia oficială de ghete de fotbal a Cupei Mondiale.

Adidas Battle Pack este o colecţie nouă de ghete creată pentru fiecare dintre cele cinci categorii  adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro şi adizero™ f50 Messi cu un design inedit în alb şi negru, care le va evidenţia la fiecare pas. Fiecare gheată se remarcă prin forme agresive şi beneficiază de o tehnologie inovatoare. Colecţia Battle Pack va fi purtată pe teren pe parcursul desfăşurării Cupei Mondiale de Fotbal de stele ale fotbalului internaţional precum Leo Messi, Oscar, Dani Alves şi Luis Suarez.

Nuanţele de alb şi negru redau identitatea vizuală a campaniei Adidas ”all in or nothing” pentru Cupa Mondiala FIFA 2014 din Brazilia şi respectă  raportul de 50% a distribuirii acestora pe suprafaţa ghetei. Singura pată de culoare a ghetei este dată de culoarea aprinsă galben auriu a celor trei dungi legendare adidas, inspirate de faimosul trofeul al Cupei Mondiale. Excepţie de la regulă este modelul adizero™ f50 Messi care are adăugate culorile albastru şi alb, inspirate de culorile Argentinei, ţara natală a lui Leo Messi. 

Imprimeurile cu alb şi negru ale ghetelor au fost inspirate de vopseaua folosită de războinicii aborigeni, precum şi de modelele pavajajelor Mesopotamiei antice de pe plaja Copacabana. Aceste modele sunt create pentru a exprima atât particularităţile fiecărei ghete, cât şi atitudinea şi abilităţile jucătorului care le poartă în lupta pentru victorie – viteză, curaj, control, energie şi agilitate. 

Lansarea colecţiei Battle Pack marchează următoarea etapă a campaniei adidas “all in or nothing” pentru Cupa Mondiala de Fotbal 2014. Competiţia este unul dintre cele mai mari evenimente de sport din lume şi reprezintă pentru adidas cel mai înalt nivel de dezvoltare în materie de încalţăminte sport. Cei mai talentaţi jucători profesionişti de fotbal din lume vor purta noile ghete ale colecţiei Battle Pack pe teren pentru prima dată în cadrul finalei UEFA Champions League de la Lisabona şi la Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia. Ghetele vor fi disponibile începând cu 26 mai 2014 în toate magazinele adidas din ţară. 

adizero™ f50 Messi îmbină tehnologii revoluţionare ce au la bază  aceeaşi precizie a unui câştigător al Balonului de Aur de patru ori la rând, iar fiecare aspect al design-ului  ghetei  îl face pe cel care o poartă să fie cât mai rapid pe teren. adizero™ f50 Messi cântăreşte doar 165g , ceea ce o face una dintre cele mai uşore ghete de pe piaţă. La imprimeul  alb şi negru i s-a adăugat şi albastrul, inspirat de culorile Argentinei, ţara natală a lui Leo Messi.

ghete


adizero™ f50, purtate de jucători precum Arjen Robben, Karim Benzema şi Luiz Suarez se bazează în totalitate pe inginerie de înaltă precizie. Fiecare aspect al design-ului este menit să îl facă pe cel care îi încalţă să fie cel mai rapid de pe terenul de fotbal. 


Modelul este prevăzut cu SPEEDTRAXION, o nouă formă de aliniament a crampoanelor care maximizeză acceleraţia şi ajută la schimbarea direcţiei şi SPEEDFOIL, un material revoluţionar uşor, moale şi durabil care asigură un confort mai mare şi oferă în acelaşi timp stabilitatea călcâiului.
 

ghete

predator® LZ este singura gheată din Battle Pack care are design-ul  imprimeului cu alb pe negru (toate celelalte fiind negru pe alb) şi este cea mai recentă lansare din linia ghetelor predator, dezvoltate special pentru fiecare  Cupa Mondiala FIFA  începând cu anul1994.

ghete

Preferată de către Oscar, Mesut Özil şi Fernando Torres, gheata este proiectată cu cinci tehnologii difertite numite 'Lethal Zones', ce asigură un control incredibil  al mingii, contact, acurateţe  şi putere.Gheata a fost creată să asigure fiecare element al performanţei.

nitrocharge™ este gheata care menţine energia şi care a fost creată pentru următoarea generaţie de jucatori, fiind purtată de Dani Alves şi Javi Martin.

ghete

Ea fost special gândită pentru  jucătorul “Locomotiva”, care trebuie să  alerge mereu, îşi atacă adversarii şi care în mod constant oferă echipei sale energia necesară.
Design-ul unic şi elastic ENERGYSLING™  susţine partea anterioară a piciorului  asigurând mişcările de precizie ce accelerează reacţiile pe teren şi ENERGYPULSE™, o tehnologie ce conferă energie pentru depăşiri şi sprinturile pe distanţe lungi.nitrocharge™ integreaza tehnologii noi, care inovează modul în care jucatorii “locomotiva” evolueaza intr-un un meci frumos.

Modelul 11pro purtat de Philipp Lahm şi Frank Lampard păstrează atributele clasice ale ghetei de fotbal adidas care permite jucătorilor să controleze meciul. Tehnologia inovatoare din micro fibră sintetică PU oferă o susţinere excelentă a piciorului, sporind performanţa, confortul şi aderenţa la atingerea mingii. Noua talpă are margini create special pentru o repartizare uniformă a presiunii, iar crampoanele sunt amplasate pentru a obţine cea mai bună priză la accelerare. 11pro este alegerea perfectă a unui fotbalist desăvârşit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite