Articol publicitar

Admiral.ro, noua platformă dedicată jocurilor de cazinou şi pariuri sportive

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această toamnă, pasiunea pentru jocuri se mută în online, pe platforma autorizată admiral.ro. De acum încolo, iubitorii jocurilor de noroc şi pariuri sportive pot să se bucure de o experienţă completă şi să acceseze jocurile lor preferate într-un singur loc, într-o  selecţie variată, de la jocurile de sloturi până la jocuri de cazinou şi pariuri sportive.

Elementul de noutate pe care ADMIRAL îl aduce în atenţia pasionaţilor este posibilitatea de a juca online, în exclusivitate, jocurile originale marca NOVOMATIC, preferate de milioane de jucători la nivel global, precum Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, dar şi multe altele. Platforma admiral.ro pune la dispoziţia utilizatorilor una dintre cele mai sigure oferte de pariuri sportive din lume, într-o gamă bogată şi zilnic conectează clienţii la sute de evenimente sportive din întreaga lume.

Cont creat rapid

ADMIRAL urmăreşte să ofere cea mai bună experienţă de jocuri online şi permite creare rapidă a contului, în doar câteva minute. Odată înregistrat şi creat contul pe admiral.ro, jucătorul poate să înceapă să parieze.

Jucătorii au la dispoziţie şi serviciul de depunere la casierie, in orice locatie  ADMIRAL. Nu se percepe taxă pentru acest serviciu şi se evită astfel comisioanele bancare.

image

27 de ani pe piaţa românească 

NOVOMATIC este lider în tehnologia jocurilor de noroc din Europa, a activat cu succes pe piaţa românească în ultimii 27 de ani. NOVOMATIC România are un dublu rol: operator de jocuri de noroc şi furnizor de echipamente, ceea ce conferă grupului un statut de lider pe piaţa jocurilor de noroc din România. Sub brand-ul ADMIRAL operează peste 2.000 de aparate, în mai mult de 131 de locaţii, în întreaga ţară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 3.000 de echipamente de jocuri de noroc pentru terţi şi exploatează cu succes în parteneriat cu Compania Naţională Loteria Română peste 5.000 de terminale de videoloterie (VLT).

ADMIRAL, un partener de încredere

Siguranţa şi securitatea jucătorilor fac prioritatea ADMIRAL. Accesul platformei admiral.ro  este unul pe deplin securizat şi toate informaţiile utilizatorilor, de la date personale până la tranzacţiile făcute sunt confidenţiale cu ajutorul unor tehnologii de inscriptare de ultimă generaţie. Pe lângă ideile creative de gaming şi inovaţii tehnologice în domeniu, NOVOMATIC a dezvoltat unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a jocului patologic în Europa. Astfel, sunt întreprinse periodic acţiuni pe direcţiile strategice de comunicare şi pe partea de blocare a persoanelor vulnerabile.

Joci pe admiral.ro şi câştigi un BMW i3

Pentru ADMIRAL, relaţia cu jucătorii primează şi se doreşte punerea bazei unei relaţii solide, de lungă durată. Aceştia pot beneficia de numeroase bonusuri de loialitate şi se pot bucura de campanii care le aduc premii importante. Cea mai recentă campanie, “ADMIRAL te ELECTRIZEAZĂ”, l-a premiat pe un jucător norocos cu o maşină electrică BMW i3. Astfel, luni, 2 octombrie 2017, la sediul NOVOMATIC România, a avut loc extragerea finală a Loteriei Publicitare “ADMIRAL te ELECTRIZEAZĂ”. Pentru validarea extragerii, alături de comisia internă, au fost prezenţi reprezentanţi ai presei, iar extragerea a fost efectuată de către binecunoscuta Gina Pistol. După minute bune, în care softul a amestecat participanţii înscrişi în campanie, norocul a decis: câştigătorul premiului BMW i3 este Flueraş Dorin-Dumitru din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite