Adrian Popa, împrumutat la campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA
Foto EPA

Clubul englez de ligă secundă Reading l-a împrumutat până la finalul sezonului pe internaţionalul român Adrian Popa la campioana en titre a Bulgariei la fotbal, Ludogoreţ Razgrad, relatează BBC.

Popa, în vârstă de 30 ani, a jucat un singur meci pentru gruparea din Anglia în acest sezon şi a strâns doar 17 partide de la sosirea sa în ianuarie 2017, de la FCSB. Extrema dreapta a petrecut ultima parte a stagiunii trecute tot sub formă de împrumut la Al-Taawoun, în Arabia Saudită.

Perioada de împrumut la Ludogoreţ va fi din februarie până în iunie, precizează sursa amintită.

''O nouă provocare în cariera mea. Sunt foarte fericit să vă anunţ că pentru următoarele 6 luni cel puţin voi juca pentru Ludogoreţ. Abia aştept să fiu din nou coleg cu Claudiu Keşeru. Le urez celor de la Reading mult succes în îndeplinirea obiectivelor'', a scris Popa în reţelele de socializare.

Adrian Popa va fi al patrulea român de la Ludogoreţ. Fundaşul Cosmin Moţi şi atacantul Claudiu Keşeru sunt titulari incontestabili, în timp ce fundaşul Dragoş Grigore nu a apucat încă să joace la campioana Bulgariei de la venirea sa în martie 2018

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite