Adversare dificile pentru Simona Halep la turneul de la Miami. Românca are de apărat semifinala de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va participa în această săptămână la turneul de la Miami, acolo unde anul trecut a ajuns până în semifinale.

Tragerea la sorţi a tabloului principal a fost din nou cu ghinion pentru Simona, care n-a scăpat de principala favoriră, Serena Williams, pe care o poate întâlni doar în semifinale. Dar ca să ajungă acolo, Halep ar trebui să treacă şi de Agnieska Radwanska, care de azi e numărul doi în lume, pe care o poate întâlni în sferturi.

Simona Halep va intra direct în turul al doilea, unde va întâlni învingătoarea din partida Kasatkina (36 WTA) - Bondarenko (59 WTA). Apoi, în turul al treilea, cel mai probabil adversar este Samatha Stosur (26 WTA), iar în optimi Lucie Safarova (11 WTA) ori Sloane Stephens (20 WTA).

Pe tabloul principal al turneului se află şi Monica Niculescu, care va intra tot în turul al doilea. Apoi ea va juca împotriva învingătoarei din partida Shuai Peng - Van Uytvanck. Ulterior, Monica poate evolua în compania Carlei Suarez Navarro (6 WTA). 

Irina Begu (35) va întâlni o jucătoare venită din calificări. Iar adversara Alexandrei Dulgheru (91) din primul tur va fi ucraineanca Lesia Tsurenko (46 WTA). Sorana Cârstea şi Patricia Ţig vor juca în calificări. 

FOTO Vizită - surpriză! Simona Halep a ieşit la masă cu un miliardar la Miami

Tabloul Principal WTA – Miami 2016

tablou
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite