Ajax nu mai poate conta pe serviciile unuia dintre cei mai talentaţi fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Eriksen, una dintre tinerele speranţe de la Ajax FOTO Getty Images
Christian Eriksen, una dintre tinerele speranţe de la Ajax FOTO Getty Images

Unul dintre tinerele talente din echipa lui Ajax, Christian Eriksen, refuză să-şi prelungească înţelgerea cu gruparea de pe Amsterdam Arena.

Oficialii lui Ajax se confruntă cu indisponibilitatea lui Christian Eriksen de a-şi prelungi contractul cu echipa olandeză. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani aparţine „lăncierilor“ până în anul 2014 şi nu doreşte să reînnoiască înţelgerea. Danezul este privit dreptul unul dintre cei mai talentaţi jucători de la Ajax, fapt pentru care conducerea clubului insistă să-şi asigure serviciile fotbalistului pentru o perioadă îndelungată. 

„Christian ne-a informat că nu doreşte să semneze un nou contract în acest moment. Cred că doreşte să vadă, împreună cu impresarul său, ce oportunităţi se vor ivi în vara acestui an“, a fost declaraţia directorului tehnic de la Ajax, Marc Overmars. 

Tânărul fotbalist este urmărit de mai multe echipe din Premier League şi Primera División, fiind tentat să schimbe campionatul olandez începând cu vara acestui an. „Dorim ca el să rămână alături de noi încă cel puţin doi ani, însă, în momentul în care va pleca, va fi capabil să joace la cel mai înalt nivel. Este genul de jucător pe care orice mare club din lume şi-l doreşte în lotul său“, a conchis Overmars.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite