AL Hilal merge din victorie în victorie. Saudiţii au câştigat în campionat, chiar de ziua lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria cu 3-0 din manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal se descurcă de minune şi în campionatul din Arabia Saudită, câştigând partida cu Al  Khaalej, scor 3-0, chiar de ziua de naştere a antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Rezultatele de 3-0 par să fie favorite pentru saudiţii de la Al Hilal, care, în decurs de patru zile, au câştigat două partide cu acest scor. După ce Al Hilal s-au impus cu 3-0 turul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei contra lui Al Ain, elevii lui Reghecamf merg ceas şi în campionatul Arabiei Saudite, câştigând partida din etapa a 5-a contra lui Al Khaalej, tot cu 3-0. La gazde, Pintilii a fost titular şi a jucat până în minutul 73.

Toate cele trei goluri ale echipei lui Reghecampf au fost marcate în primul sfert de oră al primei reprize. Acest succes a fost un cadou frumos pentru tehnicianul român, care şi-a serbat vineri ziua de naştere, împlinind 39 de ani. Cu prilejul aniversării, la meciul cu Al Khaleej Reghecampf a fost ovaţionat de fanii lui Al Hilal care au afişat un banner prin care i-au urat "La Mulţi Ani" antrenorului român.

Graţie acestei victorii din campionat, Al Hilal a urcat din nou pe podium în clasament. Al Nasr şi Al Ittihad ocupă primele două locuri, ambele având punctaj maxim după cinci etape. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite