Alertă la Europenele de Gimnastică. Un sportiv român a fost luat cu targa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul Laurenţiu Nistor, primul din delegaţia României care a intrat în calificările de la Campionatele Europene de gimnastică, s-a accidentat la coloana vertebrală după o cădere în timpul exerciţiului la bară fixă, fiind nevoie de intervenţia echipei medicale.

Laurenţiu Nistor a căzut de la bară fixă la doar câteva secunde după ce a început exerciţiul, după ce i-a scăpat mâna dreaptă de pe aparat şi s-a lovit la coloana vertebrală. A fost nevoie de intervenţia echipei medicale a competiţiei, care a adus şi o targă lângă saltea, dar sportivul tricolor s-a putut mişca singur. El nu a mai continuat însă exerciţiul. Sportivul a fost transportat la spital, pentru examinări amănunţite, la prima vedere părând a fi vorba de o contractură, a relatat News.ro.  Laurenţiu Nistor urma să mai intre în calificări şi la paralele, dar rămâne de văzut dacă va mai continua competiţia în urma accidentării.

Ceilalţi sportivi tricolori care vor intra, joi, în subdiviziunile 2 şi 3, sunt: bară fixă -  Vlad Cotuna; sol – Vlad Cotuna, Cristian Băţagă, Marian Drăgulescu, Adelin Kotrong; cal cu mânere – Adelin Kotrong, Andrei Ursache, Cristian Băţagă; sărituri – Cristian Băţagă, Adelin Kotrong, Marian Drăgulescu şi paralele – Vlad Cotuna. Joi va fi ziua dedicată fetelor, care vor evolua în calificări (între orele 10.00 -  20.30), România fiind reprezentată de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan .

Vineri se vor decerna primele medalii, în urma concursurilor la individual-compus (masculin şi feminin, 13.00 – 19.30), iar sâmbătă şi duminică vor avea loc finalele pe aparate. Sâmbătă sunt programate finalele la sol, cal cu mânere, inele (masculin), respectiv sărituri şi paralele (feminin, 13.30 - 16.40), iar duminică cele la duminică la sărituri, paralele, bară (masculin) şi bârnă şi sol (feminin, 13.30-16.40).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite