Alexa a decis: Liga sau pleacă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul mai are contract cu bănăţenii doar până la vară şi se gândeşte serios să plece dacă nu va câştiga campionatul. Pentru că are 32 de ani, Alexa este tentat să mai joace un an sau doi în străinătate unde poate câştiga mai mult decât o face acum.

Poli Timişoara riscă să-şi piardă căpitanul! Dan Alexa, marcatorul primul gol al bănăţenilor în partida cu Universitatea Cluj (scor 2-1), mai are contract cu echipa de pe Bega doar până la vară şi se gândeşte serios să plece de la echipă dacă nu va câştiga campionatul.

În aceste condiţii, viitorul lui Dan Alexa în tricoul alb-violeţilor depinde de ultimele etape ale acestui retur de campionat. Mijlocaşului în vârstă de 32 de ani îi expiră contractul în luna iunie şi până acum a refuzat să semneze prelungirea înţelegerii. „Dan ne-a spus că decizia lui depinde şi de poziţia pe care o vom ocupa noi la finalul campionatului", ne-a spus Daniel Stanciu, managerul sportiv al lui Poli.

Concret, Alexa le-a explicat şefilor că vrea să rămână la echipă, însă condiţia pentru a semna un nou contract pe un an, cu o mărire salarială de 30.000 de euro, este ca Timişoara să ia titlul şi el să joace în Liga Campionilor. În cazul în care acest obiectiv va fi ratat, el se gândeşte serios să plece, pentru un an sau doi, la o echipă din afară, unde să poată câştiga mai mult de 200.000 de euro, cât încasează acum. Conducătorii bănăţenilor au acceptat să amâne discuţiile finale până la sfârşitul acestei luni şi speră să-l convingă pe căpitan să rămână la club, indiferent de locul pe care se va clasa echipa.

Alexa a recunoscut că aşteaptă oferte, dar susţine că Timişoara este prima variantă. „Am discutat cu cei din conducere despre prelungirea contractului, dar nu am finalizat negocierile. Vom vedea la finalul sezonului. Aştept să văd ce oferte voi avea. Discuţii au fost, dar nimic concret. Oricum, Poli este prima obţiune", a spus căpitanul bănăţenilor, în urmă cu ceva timp, la un post local de televiziune.

Speriaţi de Braşov

Bănăţenii au avut mari bătăi de cap cu cei de la Braşov în sezoanele anterioare. În ultimele cinci întâlniri directe, „stegarii" n-au pierdut niciodată. „Trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru a ne consolida poziţia în fruntea clasamentului. Ştiu că nu am câştigat în faţa Braşovului de mult timp şi trebuie să le întrerupem seria de victorii",  a spus antrenorul Uhrin jr.

" În acest moment, Poli e prima opţiune pentru mine, dar voi vedea la finalul campionatului. Am mai avut propuneri de la cluburi din China, dar încă mai aştept oferte."
Dan Alexa
mijlocaş Poli Timişoara

5 goluri a marcat Alexa pentru Poli în 122 de meciuri. El joacă pe Bega din vara anului 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite