Alexandru Albu: „Tot stadionul mi-a umplut frigiderul şi le mulţumesc, era gol!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO digisport.ro
FOTO digisport.ro

Alexandru Albu a reuşit să marcheze ambele goluri, iar reuşitele au fost speciale pentru mijlocaş, în contextul în care acesta a petrecut ultimul sezon chiar la UTA, informează sport.ro. Cel care a prins şi o convocare la echipa naţională, anul trecut, a surprins după una dintre reuşite, când s-a bucurat în stilul lui Memphis Depay, cu mâinile duse în dreptul urechilor.

Albu a explicat după meci că a fost un mesaj pentru suporterii celor de la UTA, care l-au apostrofat pe durata partidei.

"Îmi pare rău pentru acea ratare. Dacă făceam 3-0, meciul se termina. Am controlat meciul, pe final, ultimele 20 de minute, s-a urcat UTA peste noi, nu ştiu de ce am cedat aşa terenul, la fel ca meciul trecut. Trebuie să îmbunătăţim ultimele minute, pe final.

Tot stadionul mi-a umplut frigiderul şi le mulţumesc, pentru că era gol. Poate un pic m-am simţit dat la o parte de la UTA, dar nu mai contează, le mulţumesc pentru presiune, mi-au făcut bine. Ei au încercat, sper să încerce fiecare echipă la fiecare meci cu mine, că ne merge bine.

(n.r - despre absenţa lui Mihai Iosif) A fost un şoc pentru că am pregătit ceva, Mister e lângă noi mereu, i-am simţit lipsa, dar asta este situaţia, nu putem să spunem nimic. Până la urmă, e bine şi un punct, chiar dacă am pierdut trei puncte pe final. E ok, e echitabil, avem două meciuri acasă, trebuie să mergem la victorie la ambele meciuri.

Sperăm să jucăm cât mai repede pe stadionul nostru. Dacă nu, pe Arena Naţională. Şi acolo suntem la noi acasă. Peste tot suntem acasă, aţi văzut câte sute de oameni au venit să ne susţină", a spus Albu.

În urma acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 2, cu 17 puncte, în timp ce UTA se menţine pe poziţia a treia, cu 15 puncte. În runda următoare, giuleştenii primesc vizita lui Gaz Metan Mediaş, în timp ce arădenii vor juca pe terenul lui Sepsi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite