Alexandru Tudor, la FCSB! Fostul arbitru pune umărul la instituirea un regim de mănăstire: fără televizoare în camere, dar cu bisericuţă în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali n-a glumit! Patronul FCSB s-a ţinut de cuvânt şi l-a angajat la echipa pe care o păstoreşte pe fostul arbitru Alexandru Tudor

Gigi Becali, a declarat, miercuri, că l-a cooptat în staff-ul grupării pe care o conduce pe Alexandru Tudor şi a dat mai multe detalii în legătură cu calităţile care îl recomandă pe acesta pentru post:

”Văd că ştie mult mai multe lucruri despre ce înseamnă administrarea fotbalului, mai ales academii. Acum am aflat, după ce i-am spus că îl angajez. Am aflat că ştie foarte multe lucruri chiar şi despre administrarea clubului. Îmi spunea cum vede Guardiola jocul, ce face înainte de antrenamente, cum trebuie să fie tăiată iarba, cât trebuie să fie udată“, a spus Becali.

„În fiecare zi Sfânta Liturghie, o oră jumătate“

Fostul cioban a detaiat când va începe programul de lucru al lui Tudor şi care va fi prima idee a acestuia pe care o va pune în practică. „E un om deştept, un om corect, un om drept.  Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la biserică. Programul lui va fi după 10.30, că în fiecare zi merge la biserică. După 10.30 va veni aici, deci programul de biserică nu se modifică! Prima dată la Dumnezeu, după aia la astea lumeşti. Am venit cu Sandu să ne consultăm unde facem biserica. O să facem o mică bisericuţă aici. Oriunde este rugăciunea, acolo pune şi Dumnezeu şi ajută. În sistem de mănăstire va fi, în fiecare zi Sfânta Liturghie, o oră jumate. Şi acasă la mine o să fac un mic paraclis. Şi la Palat o să fac o bisericuţă, că am obţinut autorizaţie. La Academie va fi un fel de mănăstire. Va fi făcută mereu Sfânta Liturghie. Nu-i oblig pe jucători să intre în biserică. Eu vreau ca Sfânta Liturghie să se săvârşească la mine în curte, adică aici. Nu mai există televizoare în cameră la Academie, a fost ideea lui Tudor. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Camerele sunt numai pentru odihnă", a mai declarat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite