Sport

articolul anterior articolul urmator

Alexandru Tudor şi momentul care l-a schimbat definitiv: De când a ajuns un om ciudat şi cum era la 20 de ani

1
25 Aug 2019 17:47:39
Autor: Amir Kiarash
Alexandru Tudor (stânga) e actualmente consilierul lui Gigi Becali la FCSB
Alexandru Tudor (stânga) e actualmente consilierul lui Gigi Becali la FCSB

După ce şi-a încheiat cariera de arbitru, Tudor şi-a lăsat o barbă stufoasă şi a început să aibă un comportament bizar. Un fost coleg a dezvăluit momentul care l-a transformat pe cel poreclit „Brad Pitt“.

Alexandru Tudor avea un stil aparte de a arbitra, fiind extrem de sever cu jucătorii celor două echipe. În plus, mulţi au remarcat că centralul bucureştean zâmbea rar sau deloc.

Dacă stilul autoritar al lui Tudor de a conduce meciurile nu era, totuşi, şocant, în schimb, felul în care arată el acum atrage privirile la fiecare apariţie. Vineri, el a fost la conferinţa în care Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeş Vintilă şi, de-a lungul evenimentului, a „reuşit“ să privească în gol, fără să rostească un cuvânt!

Un alt fost arbitru, Dan Lăzărescu, a fost întrebat despre Tudor la Telekom Sport, iar răspunsul acestuia a surprins. Lăzărescu a insistat că Tudor a fost, cândva, un om relaxat şi comunicativ, însă, ulterior, s-a schimbat complet.

Ce a spus Dan Lăzărescu?

*Eu am arbitrat multe meciuri cu el. Îl cunosc de când arbitra în Liga a 4-a. La 20 de ani, era o persoană normală, plină de viaţă. Facea şi prostii, ca orice om. El s-a schimbat complet după ce a făcut o vizită în Israel.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Stefan din Nord
25.08.2019, 18:02:25

O fi avut si el o vizune pe drumul Damascului .