Alize Cornet, călătorie cu peripeţii spre România: A fost dată de jos din avion şi a atacat o celebră companie aeriană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alize Cornet
Alize Cornet

Franţuzoaica de 31 de ani, aflată pe locul 59 în lume, e favorita principală la „Winners Open“, turneu de zgură, găzduit de Cluj, între 2-8 august. Participarea ei e însă de acum sub semnul întrebării.

„Winners Open“ a început de astăzi, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă organizatorii au mari emoţii pentru prezenţa lui Cornet pe tabloul principal.

Sportiva din Franţa trebuie să joace, marţi, în turul I, urmând să o înfrunte pe Mayar Sheriff (Egipt, 25 de ani, 119 WTA). Asta în cazul în care va ajunge în România! Pentru că, potrivit Digi Sport, postul care transmite „Winners Open“, Alize Cornet are probleme cu călătoria spre Cluj. Într-o postare pe Twitter, franţuzoiaca a criticat vehement compania Lufthansa.

„Deci, Lufthansa, din cauza overbooking-ului (n.r. - prea multe bilete vândute), eu nu pot să merg la turneul meu din România până mâine, când e ziua tragerii la sorţi. Cam ce ar trebui să fac eu acum? Credeam că le-am văzut pe toate, în 20 de ani de călătorii...cu toate astea, niciodată n-am fost dată jos din avion #scandalos!“, a scris favorita numărul 1 de la „Winners Open“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite