Alize Cornet, după Garbine Muguruza, vrea să o elimine şi pe Simona Halep de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alize Cornet
Alize Cornet

Franţuzoaica Alize Cornet, viitoarea adversară a Simonei Halep din optimile de finală de la Australian Open, este una dintre jucătoarele care nu trebuie subestimată, chiar dacă în acest moment este pe locul 61 WTA.

La 32 de ani, Alize Cornet a produs deja o surpriză la această ediţie de Australian Open, eliminând-o în turul 2 pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, egalându-şi cea mai bună performanţă avută în turneul de la Antipozi. Cel mai bun loc în circuit al franţuzoaicei a fost locul 11 WTA în 2009, ea având 6 turnee cucerite la simplu în carieră. Simona Halep şi Alize Cornet s-au înfruntat de 4 ori până acum, iar juăctoarea din Hexagon conduce cu 3-1, ultima victorie fiind în 2015, la Mastersul de la Madrid.

În 2018, la US Open, şi-a scos tricoul 

Alize Cornet a fost protagonista unui eveniment care pentru unii a părut deosebit, chiar dacă nu s-a întîmplat nimic neobişnuit, la US Open 2018, în meciul din primul tur. Franţuzoaica a realizat că are tricoul pus invers, aşa că şi l-a scos şi l-a aranjat cum trebuie, primind însă o sancţiune de la arbitrul întâlnirii. Mama lui Andy Murray a comentat atunci: „S-a schimbat pe teren. A primit avertisment pentru comportament nesportiv... Nu înţeleg de ce, pentru că bărbaţii se pot schimba de tricou pe teren şi nu sunt sancţionaţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite