Ambasada Suediei la Bucureşti, glumiţe şi o declaraţie „pe proprie răspundere“ înainte de meciul România-Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul România-Suedia FOTO EPA-EFE
Meciul România-Suedia FOTO EPA-EFE

Ambasada Suediei la Bucureşti a făcut câteva glumiţe, dar şi-a luat şi un angajament înaintea meciului decisiv România-Suedia pentru calificarea în competiţia UEFA Euro 2020.

Ambasada Suediei în România, cunoscută pentru maniera creativă şi amuzantă în care comunică în online, a dat dovadă de fairplay înaintea meciului România-Suedia din preliminariile pentru Euro 2020, care se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21.45, şi va fi difuzat de Pro TV. 

Într-o postarea pe Facebook, Ambasada Suediei a declarat pe proprie răspundere că, indiferent de scorul final, va susţine mai departe echipa câştigătoare. De asemenea, suporterii au fost îndemnaţi să se bucure de spectacolul de pe teren. 

De asemenea, Ambasada Suediei a publicat şi una dintre cele mai dureroase imagini din istoria fotbalului românesc: momentul în care Miodrag Belodedici a ratat penalty-ul decisiv din meciul contra Suediei din Campionatul Mondial din '94. 

Alături de fotografie apare şi titlul romanului scris de Camil Petrescu - „Ultima noapte de dragoste, Întâia noapte de război“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite