Ambasadorul Spaniei la Bucureşti, implicat în situaţia de la Dinamo! Anunţ fără precedent al PCH

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dinamo

Peluza Cătălin Hâldan (PCH), entitate care deţine acţiuni la FC Dinamo, cere sprijinul ambasadorului Spaniei la Bucureşti şi ameninţă cu proteste în stradă, pentru a-l înlătura pe Pablo Cortacero

De asemenea, în comunicatul emis de PCH, se solicită autorităţilor din România şi din Spania "să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor".

"NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ŞI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezenţa unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă...

Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească nişte datorii. Dar asta contează prea puţin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se ţin de convocări pentru 21 decembrie.

Să le spună cineva acestor tractorişti că pe 21 Decembrie am mai ieşit odată în stradă şi nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Manuel Larrotcha Parada!

Situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviştilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depăşeşte 1 milion de conaţionali. SUNTEM PESTE TOT!

ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postări şi orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenţei Sale, pe adresa: emb.bucarest@maec.es

Solicităm autorităţilor din România şi din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelenţa Voastră, domnule ambsador, aşa cum nouă nu ne place să fim arătaţi cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciţi prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiţi hoţi şi şarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România. Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiţie nu o putem numi) şi este o ruşine pentru întreaga Spanie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este naţia lor şi pe unde încearcă să se ascundă", se arată într-un comunicat al PCH.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. 

Trâmbiţat drept unul dintre cele mai spectaculoase proiecte din fotbalul românesc, preluarea grupării din Ştefan cel Mare de investitorii spanioli se dovedeşte a fi o „ţeapă“ de proporţii. „Investiţiile“ grandioase anunţate s-au dovedit simple baloane de săpun, iar situaţia câinilor este dezastruoasă, atât sportiv, cât şi financiar. În Liga I, Dinamo ocupă locul 14 din 16 echipe cu 9 puncte strânse în unsprezece meciuri, dar sunt şanse mari să rămână şi fără acestea, pe 30 noiembrie. FRF a înştiinţat că gruparea va fi depunctată la finalul lunii din cauza datoriilor către salariaţi şi către alte cluburi. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, Dinamo trebuie să facă dovada plăţii sau a reeşalonării acceptate în scris de către creditori.

Neplătiţi de peste 3 luni, tehnicianul Cosmin Contra şi mai mulţi jucătorii şi-au pierdut răbdarea şi îşi doresc să plece de la club.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite