Ameninţări, contre şi război din cauza lui Reghecampf! Victor Becali către Anamaria Prodan: „Nu mai răspund pentru faptele mele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurentiu Reghecampf / Anamaria Prodan
Laurentiu Reghecampf / Anamaria Prodan

Victor Becali a intervenit în conflictul dintre fratele său, Giovanni, şi Anamaria Prodan, încăierare care a pornit din cauza lui Laurenţiu Reghecampf.

Giovanni Becali a spus că Laurenţiu Reghecampf ar vrea să semneze cu firma lui. 

Agentul Anamaria Prodan, aflată în proces de divorţ cu Reghe, a sărit ca arsă, declarând pentru gsp.ro: „Sunt maimuţoi care se trezesc vorbind. Nu e nimic adevărat, mi-a spus soţul meu. Ăştia sunt genul ăla de mafioţi din «Las Fierbinţi». Prind şi ei nişte momente că sunt uitaţi de lume, de soartă şi de viaţă şi se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea şmecheri, Prodan şi Reghecampf. Când mă voi întoarce în ţară, îi strâng pe toţi. Avocaţi, «neavocaţi», manageri, «nemanageri» şi îi pun în genunchi în faţa lui Reghecampf şi apoi o să vedeţi ce se va întâmpla”. 

Agentul Victor Becali nu a mai putut răbda şi, fiind în direct la Radio Sport Total FM, a contraatacat: „Dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneţi că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă? Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Nu ne poate pune ea pe noi în genunchi... M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite