Americanii sunt cuceriţi de prestaţiile Simonei: „Furtuna Halep, în semifinale!“ Presa de peste Ocean o laudă pe româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcursul excelent al Simonei Halep la Indian Wells i-a determinat pe jurnaliştii americani să-i acorde spaţii ample româncei în presa de peste Ocean, vorbind în termeni laudativi la adresa jucătoarei noastre.

După calificarea în semifinalele turneului Indian Wells, Simona Halep a devenit un subiect preferat al jurnaliştilor americani. Aceştia s-au întrecut s-o laude pe româncă pentru jocul său din meciul cu Dellacqua şi pentru parcursul din acest an, dar şi din 2013 (Simona a câştigat în februarie turneul WTA din Qatar, iar anul trecut şi-a adjudecat şase turnee WTA).

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, wtatennis.com, a titrat după succesul jucătoarei noastre. "Furtuna Halep, în semifinale!" Apoi a continuat: "Românca a câştigat lejer cu Dellacqua şi s-a calificat în cea mai importantă semifinală din înfloritoarea ei carieră, o semifinală a unui turneu Premier Mandatory. Ea a avut nevoie exact de o oră pentru a trece de australiancă şi de luni ar putea urca până pe locul 5 mondial, ceea ce ar însemna un nou vârf pentru ea."  

Simona e prima. De luni, Halep va fi cel mai bine clasată jucătoare din istoria României. Ce spune Virginia Ruzici

USA Today a relatat deopotrivă despre succesul Simonei. "Performanţa de la Indian Wells este doar ultima dintr-o creştere rapidă, remarcabilă, începând cu primăvara anului trecut. Din luna iunie 2013, Halep a câştigat şapte turnee şi a devenit cea mai nouă membră a topului 10 WTA."

Simona jubilează: şi-a aflat adversara din careul de aşi de la Indian Wells şi e sigură că va deveni a cincea jucătoare a lumii

O caracterizare mai amplă a Simonei a fost făcută de site-ul tennisworldusa.org: "Pentru a sărbatori intrarea în top 5, Simona nu putea găsi o cale mai bună decât obţinerea primei semifinale la un turneu Premier Mandatory. Românca în varsta de 22 de ani a 'explodat' anul trecut, când a câştigat şase titluri într-un singur sezon. Simona, care cu câţiva ani în urmă a decis să-şi micşoreze bustul pentru a se mişca mai bine pe teren, a intrat în top 10 la începutul acestui an", au scris jurnaliştii de la Tennis World USA.

CITIŢI ŞI:

Cine o mai poate opri pe Simona? Halep a evoluat încântător cu Dellacqua şi s-a calificat la pas în semifinalele turneului Indian Wells

Simona Halep: „Mă bucur de tenis şi mă lupt pentru fiecare minge”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite