Americanii au inclus-o pe Halep printre vedetele tenisului: ce a scris „Sports Illustrated“ despre românca de 22 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestigioasa publicaţie americană a analizat rezultatele înregistrate în tenisul feminin, în primele trei luni ale anului, împărţind jucătoarele în două categorii: „câştigătoarele“ şi „învinsele“.

Bineînţeles, Simona Halep a fost plasată în prima categorie, alături de nume uriaşe din sportul alb, precum Na Lia, Serena Williams, Dominika Cibulkova, Ana Ivanovici, Eugenie Bouchard sau Agnieszka Raswanska.

Cei de la „Sports Illustrated“ au făcut o scurtă prezentare pentru fiecare sportivă, iar despre Halep au scris că a depăşit statutul de speranţă în circuitul WTA, confirmând că e deja o jucătoare de top.

Ce au scris?

„Simona Halep a spulberat orice îndoială în privinţa capacităţii sale de a continua seria rezultatelor bune pe care le-a avut în 2013, adică anul în care a explodat. Jucătoarea de 22 de ani a ajuns până în sferturi la Australian Open, acesta fiind cel mai bun rezultat obţinut de ea la un turneu de Mare Şlem. Apoi, a eliminat trei jucătoare de Top 10, în drumul ei spre câştigarea celui mai important turneu din cariera ei de până acum, Qatar Open. În fine, Halep a produs cea mai bună performanţă a ei la un turneu Premier Mandatory, ajungând până în semifinale la Indian Wells. Ea străluceşte pe zgură, care e suprafaţa ei preferată, şi a ajuns pe locul 5 în lume, cea mai bună clasare reuşită până acum de vreo româncă în ierarhia WTA. Chapeau!“, au scris cei de la „Sports Illustrated“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite