Ana Bogdan, victorie la Dubai! Cum arată tragerea la sorţi pentru Cîrstea şi Ţig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ana bogdan

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan (foto) a ajuns, sâmbătă, în turul doi al calificărilor turneului de la Dubai, în timp ce alte trei românce au fost eliminate în runda inaugurală.

Ana Bogdan (100 WTA) a trecut în primul tur de sportiva din Turcia, Cagla Buyukakcay (179 WTA), scor 6-2, 6-4, după un meci care a durat 75 de minute. 

În schimb, Jaqueline Cristian (160 WTA) a fost învinsă în primul tur al calificărilor de Kamilla Rakhimova (127 WTA), scor 7-5. 7-5, jucătoarea dn Rusia urmând să o întâlnească în următoarea rundă pe Ana Bogdan. 

Monica Niculescu a pierdut şi ea în faţa sportivei En-Shuo Liang, din Taiwan, scor 4-6, 5-7, pentru ca Laura Paar să fie  învinsă de sportiva ucraineană Katarina Zavatska, scor 7-5, 6-3.

Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea şi-au aflat adversarele

Sâmbătă a avut loc şi tragerea la sorţi a tabloului de concurs de la Dubai, întrecere unde au fost acceptate direct alte două românce, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig.

Patricia Ţig (61 WTA) o va întâlni în primul tur pe  fosta campioană de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko (51 WTA), pentru ca o eventuală calificare în turul secund să îi scoată în cale pe învingătoarea meciului dintre Barbora Krejcikova şi Măria Sakkari.

Sorana Cîrstea (67 WTA) va evolua în primul tur cu o jucătoare venită din calificări, într-un eventual tur secund urmând să joace cu Anett Kontaveit sau Timea Babos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite