Sport

articolul anterior articolul urmator

Ana Maria Popescu a cucerit Grand Prix-ul de la Doha. Lacrimi şi momente emoţionante la festivitatea de premiere

9
26 Jan 2020 23:53:35
Autor: Diana Seceleanu
Ana Maria Popescu, campioana de la Doha FOTO Arhivă personală/Facebook
Ana Maria Popescu, campioana de la Doha FOTO Arhivă personală/Facebook

Liderul mondial Ana Maria Popescu a câştigat, duminică, Grand Prix-ul de la Doha, iar la festivitatea de premiere „s-a descătuşat” şi a fost surprinsă de camere de filmat în lacrimi de bucurie.

Ana Maria Popescu a realizat o performanţă uriaşă, cucerind medalia de aur de la Cupa Mondială de scrimă, organizată în Qatar, la Doha. Sportiva a început competiţia din ipostaza de de lider mondial în clasament şi a reuşit să se impună în faţa concurentei din Italia, Mara Navarria. A fost 15-9 pentru Ana Maria Popescu, care a arătat în permanenţă că nu ia în calcul altă variantă, decât victoria. Succesul este cu atât mai mare, având în vedere că Mara Navarria este campioana mondială de la individual, din 2018, de la Wuxi, China.

De remarcat că Ana Maria Popescu are un start excelent, în 2020, după ce a obţinut medalia de argint la Cupa Mondială de la Havana, Cuba, ajungând pe prima poziţie din clasamentul mondial la spadă. În continuare, ţelul sportivei legitimate la CSA Steaua este de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care se vor disputa, vara aceasta.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Petru Onisim
27.01.2020, 01:01:24

La scrima primele 10 sportive se întâlnesc, în decursul unui an, de mai multe ori; la tenis nu se prea întâlnesc; deci se poate spune ca este un lider de necontestat.. Ar merita sa fie port-drapelul la JO Tokyo!

+5 (5 voturi)
aglaia văsîi
27.01.2020, 04:14:54

De acord cu tinie Petru!

+2 (2 voturi)
Paul Cohen
27.01.2020, 03:04:34

Bravo Ana Maria !!!!!!!! Intr-o tara civilizata, poza ta ar fi fost pe prima pagina cu litere de o schioapa si ai fi fost invitata de televiziunile locale si nationale, ai fi fost invitata sa vorbesti in licee si scoli. In Romania, podiumul este luat de formele de viata inferioare hybride cu silicon si cu buze de stiuca si de derbedeii care se autonumesc 'politicieni'.

+9 (9 voturi)
enache mihai
27.01.2020, 03:40:03

Heeheee, subscriu.

+2 (2 voturi)
aglaia văsîi
27.01.2020, 04:13:25

Brînzoaica appears to be in the best shape of her sporting life.. If she could maintain this all through the summer she has a decent shot at Olympic gold, which will be very hard to achieve by any other Rumanian athlete..

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (9)