Ana Maria Popescu a cucerit Grand Prix-ul de la Doha. Lacrimi şi momente emoţionante la festivitatea de premiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Popescu, campioana de la Doha FOTO Arhivă personală/Facebook
Ana Maria Popescu, campioana de la Doha FOTO Arhivă personală/Facebook

Liderul mondial Ana Maria Popescu a câştigat, duminică, Grand Prix-ul de la Doha, iar la festivitatea de premiere „s-a descătuşat” şi a fost surprinsă de camere de filmat în lacrimi de bucurie.

Ana Maria Popescu a realizat o performanţă uriaşă, cucerind medalia de aur de la Cupa Mondială de scrimă, organizată în Qatar, la Doha. Sportiva a început competiţia din ipostaza de de lider mondial în clasament şi a reuşit să se impună în faţa concurentei din Italia, Mara Navarria. A fost 15-9 pentru Ana Maria Popescu, care a arătat în permanenţă că nu ia în calcul altă variantă, decât victoria. Succesul este cu atât mai mare, având în vedere că Mara Navarria este campioana mondială de la individual, din 2018, de la Wuxi, China.

De remarcat că Ana Maria Popescu are un start excelent, în 2020, după ce a obţinut medalia de argint la Cupa Mondială de la Havana, Cuba, ajungând pe prima poziţie din clasamentul mondial la spadă. În continuare, ţelul sportivei legitimate la CSA Steaua este de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care se vor disputa, vara aceasta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite