articolul anterior articolul urmator

ANALIZĂ Dinamo - ce debandadă, ce mascaradă: cine sunt profitorii şi incompetenţii care au distrus clubul

5
16 Jul 2019 18:32:59
Autor: Amir Kiarash
Cornel Dinu lăuda acum zece zile noua echipă a lui Dinamo pentru ca, luni, după meci, să o facă praf
Cornel Dinu lăuda acum zece zile noua echipă a lui Dinamo pentru ca, luni, după meci, să o facă praf

5 Comentarii

🖕
16.07.2019, 19:48:45

Hagi nu trebuia să-i oprească pe jucători să-i dea lui Dinamo cît îi trebuie! Îi urez Dinamului să cîștige cît mai multe și mai mari înfrîngeri - cea mai necinstită echipă din istoria fotbalului românesc! Liga 2 ar fi prea mult pentru ei.

-1 (3 voturi)
plaza ro
16.07.2019, 21:56:10

Comentariu considerat abuziv.

Vanatorul/d.c.
16.07.2019, 22:50:32

Am mai citit o data echipele..! Asta e..kitsch carghios, nu liga fotbalistica..!:) Au dus fotbalul romanesc de rapa mafiotii astia batrani, de alde Dinu, Mirca Sandu, Dtagomir ei altii..! Numai cocalari, betivi si curvari in fotbalul romanesc..! Ba chiar si pitipoance trecute sau pocnitori batrane, daca o pui si pe Prodanca la socoteala..!

Constantine Constantine
16.07.2019, 23:51:19

Ai dreptate mai ales la ultima fraza, doar catrebuia sa o treci si pe fata lui Rednic.Parasutele au ajuns sa furnizeze fotbalisti.Sint mari impresare.Nu conteaza ca aduc fotbalisti no name, pentru ele conteaza sa iasa banul.A lui Rednic a adus o echipa intreaga care se chinuia sa invete ABC-ul fotbalului.Dar nici cu Negoita nu imi e rusine.Ofteaza el ca echipa nu e mai sus ca sa ia mai multi bani din meciurile televizate dar de fapt el e suparat ca desi a facut tot ce se poate sa strice echipa(cum a scos unul mai bun capul, cum l-a vindut) Dinamo inca nu a retrogradat! Deoarece pentru interesele lui a lui Badea si ale fostilor si actualilor generali Dinamo capata valoare mare daca echipa pica in B.Ma refer la cele 12 ha de teren din buricul tirgului.Cu echipa de fotbal in B terenurile pot fi praduite rapid.Asta e motivul pentru care la Dinamo nu se mai face performanta.Daca se voia performanta, il lasau pe Bratu cu copii aia sa progreseze.Hagi a avut mare rabdare cu ai lui, a vindut tot ce era bun dar din spate vin mereu altii.Pe ai lui Dinamo, Negoita i-a imprastiat in cele patru zari, ba imprumutati , ba cedati gratis ca treaba asta era in meniu... Circa 20 ha are parcul sportiv Dinamo.Incrincenarea cu care se bat mafiotii sa puna mina pe aceste terenuri a facut ca stadionul de fotbal sa nu fie reconstruit.Cu un stadion nou echipa poate renaste.Cu cit e mai in paragina cu atit are mai multa valoare pentru cartelul mafiot.Asta e de fapt situatia reala de la Dinamo.

ivanhoe zoom
17.07.2019, 01:53:09

Putine "coloane vertebrale" reusesc sa nu cada in ispita banilor.