Anamaria Prodan, amintiri din Londra: A povestit cum a fost confundată cu o prostituată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Dezinvoltura şi lipsa inhibiţiilor pot facilita drumul spre succes în viaţă. Ceea ce se vede şi în cazul soţiei lui Reghecampf, considerat un om de succes la noi.

Cu siguranţă, fiecare dintre noi am trăit, de-a lungul anilor, experienţe de care nu suntem tocmai mândri şi, drept urmare, le ţinem doar pentru noi. 

Anamaria Prodan, în schimb, n-are asemenea reţineri. Tocmai de aceea, când a fost invitată la GSP Live, emisiune moderată de jurnalistul Costin Ştucan, a povestit, amuzată, o întâmplare stranie petrecută în 2015. Atunci, Anamaria Prodan (47 de ani) se afla la Londra pentru a finaliza transferul atacantului grec, Georgios Samaras, la Al-Hilal Riad (Arabia Saudită), grupare la care tocmai fusese instalat soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. La vremea respectivă, Samaras era legitimat la West Bromwich Albion. 

Afacerea a fost finalizată cu succes de Anamaria Prodan, care s-a şi ales cu o amintire după ce doi bărbaţi au confundat-o cu o prostituată, într-un restaurant londonez. Episodul a fost povestit cu mult haz de impresarul FIFA.

Ce a povestit Anamaria Prodan?

*M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burniţa, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.  

*Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine şi m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt WOW, m-au întrebat care e preţul meu şi, dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

*Le-am zis râzând: «Credeţi că aveţi voi bani pentru mine? Vă cumpăr şi pe tine, şi pe prietenul tău, şi pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie.

*Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbaţi. Ei sunt făcuţi pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă şi cu cel care încearcă.

VEZI RELATAREA ANAMARIEI PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite