Sport

articolul anterior articolul urmator

Anamaria Prodan, investiţie minusculă: Avem suma oficială plătită de ea pentru a intra în clubul Hermannstadt

6
4 Jun 2020 12:21:08
Autor: Amir Kiarash
Anamaria Prodan şi-a schimbat, între timp, acest look înfiorător, dar rămâne cu un comportament lipsit de eleganţă
Anamaria Prodan şi-a schimbat, între timp, acest look înfiorător, dar rămâne cu un comportament lipsit de eleganţă

La câteva ore după ce agentul de jucători a fost cooptat, în mod oficial, în organigrama formaţiei sibiene, unul dintre conducătorii echipei a explicat cum s-au derulat lucrurile.

Anamaria Prodan (47 de ani) face parte, începând de miercuri, din stafful administrativ al clubului Hermannstadt, locul 3 din 8 în play-out-ul Ligii I.
 
Chiar dacă, într-o primă fază, s-a speculat că soţia lui Laurenţiu Reghecampf a plătit un milion de euro pentru 50% din acţiunile grupării, de fapt, lucrurile stau cu totul altfel. Într-un interviu acordat pentru gsp.ro, Claudiu Rotar, unul dintre conducătorii echipei, a explicat exact situaţia şi a dezvăluit în ce context a fost cooptată Anamaria Prodan în conducerea formaţiei din Liga I.
 
Ce a spus Claudiu Rotar?
 
*Noi nu suntem o societate pe acţiuni, aşa că n-au cum să existe acţionari. Clubul funcţionează ca o asociaţie condusă de un Consiliu Director, în care a fost cooptată şi Anamaria.
 
*Eram opt (n.r. - în Consiliul Director), acum a venit Ana şi a mai adus ea încă două persoane, deci suntem unsprezece. Într-o asociaţie, fiecare menbru are un vot, indiferent de contribuţia lui. Eu am consumat până acum un milion de euro cu Hermannstadt şi am un vot. Un alt coleg a dat, la fel, bani mulţi, şi are tot un vot. Cine a creditat asociaţia doar cu o sută de mii de euro are acelaşi drept, tot un vot. Am fi vrut să transformăm clubul în societate pe acţiuni, dar nu s-a putut. Asta e...Până la urmă, mi-am asumat investiţia, nu mă vait.
 
*Anamaria Prodan a intrat cu 350.000 de euro. Sunt contracte clare, semnate, ne va mai ajuta şi în viitor. Eu am de mai multă vreme o relaţie foarte bună cu familia Reghecampf şi Anamaria a venit în club în situaţia aceasta grea, în care aveam datorii mari. Cu banii primiţi de la ea am achitat datoriile ca să obţinem licenţa, 230.000 de euro. Vom mai plăti şi salariile pe ianuarie şi pe februarie plus o jumătate din salariile pe luna martie, ca să rămână restantă numai o jumătate din lună. Pe urmă contractele jucătorilor au fost suspendate. 
 
*Noi i-am promis (n.r. - Anamariei Prodan) că-i vom da mână liberă să ia deciziile. O să votăm în Consiliu, dar vom aproba ideile ei. Anamaria contribuie cu bani şi noi îi permitem să conducă.
 
CLICK AICI PENTRU A CITI, INTEGRAL, INTERVIUL LUI CLAUDIU ROTAR
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Vanatorul/d.c.
4.06.2020, 12:29:00

Cocălăreală..!

+2 (2 voturi)
t mihai
4.06.2020, 13:57:43

"AVEM suma oficială plătită de ea pentru a intra în clubul Hermannstadt." Cine AVEM ? Cum vine asta, AVEM, v-a dat voua suma aia minuscula ?

Nicolai Barbulescu
4.06.2020, 14:40:59

Ati luat pe drcu la club si va-ti pierdut independenta,viitorul o va demonstra.acum jucatori vor fi rugati (obligati) sa semneze cu Prodanca sa le reprezint interesele altfel nu vor juca.

emoji
4.06.2020, 15:47:24

Pe dansa nu o intereseaza clubul, ci jucatorii si posibilitatile de vanzare ale acestora. Intrand la masa doar cu 350 k, a fost mai ieftin pentru ea, decat sa se agite pentru fiecare in parte.

+2 (2 voturi)
Kongo-Müller
4.06.2020, 17:03:38

Mai rau ! Toti jucatorii care refuza sa se lase impresariati de ea, vor fi inlocuiti cu marionetele ei. Asa va avea o majoritate absoluta la club si mana libera la blaturi si gainarii. Adio Sibiu ! A mai murit un club de fotbal ... s-a nascut un nou grup mafiot.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (6)