Anamaria Prodan nu iartă: „Avocaţii mei au pregătit totul“. Ce spune despre Gigi Becali şi Denis Man

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan, pe când era în relaţii bune cu Gigi Becali
Anamaria Prodan, pe când era în relaţii bune cu Gigi Becali

După un transfer istoric pentru campionatul românesc, plecarea fotbalistului de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, scandalul născut pe plan intern e departe de final.

Cea mai mare afacere din istoria Ligii I a născut şi cel mai mare scandal care a apărut vreodată în România, cel puţin în ultimii ani, după o astfel de mutare.

Timp de mai bine de o săptămână, Anamaria Prodan şi Gigi Becali s-au călcat în picioare, în apariţii media. Impresarul FIFA a fost foc şi pară, pe motiv că ar fi fost scos din joc dintr-o afacere la care ar fi contribuit, ratând astfel un comision „gras“. De partea cealaltă, latifundiarul din Pipera s-a răzbunat după jignirile Anamariei şi a anunţat că, de acum înainte, niciun fotbalist de la FCSB nu poate avea contract cu soţia lui Reghecampf!

În paralel, un alt conflict a apărut între Anamaria, Denis Man şi familia sa, impresarul spunând că fotbalistul şi tatăl său au trădat, în momentul în care au „rupt“ contractul cu firma sa şi au semnat altul, pe loc, cu firma condusă de Ioan Becali, impresarul care a intermediat transferul lui Man la Parma.

Acum, după o perioadă de linişte, Anamaria Prodan a vorbit pentru cei de la playsport.ro şi a explicat cum stau lucrurile în această poveste.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Avocaţii mei au pregătit totul. Cine a greşit, trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relaţie deschisă cu Dennis şi familia lui. Dar trebuie să îmi fac şi eu dreptate.

*Ce împăcare cu Gigi Becali? Nici vorbă. Nu se pune problema. Nu aş putea trece peste ceea ce mi-a făcut un om căruia i-am fost mereu alături. Voi continua să lucrez cu acei jucători, ca până acum. Nu s-a schimbat absolut nimic. Un contract de impresariere nu se poate încheia cu una, cu două.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite