Anamaria Prodan s-a mai făcut o dată de râs: Declaraţia care dovedeşte cât de bine se pricepe ea la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Anamaria Prodan şi-a câştigat locul în decorul sălbatic din fotbalul românesc, mizând pe un tupeu dezgustător. În plus, s-a văzut, în mod repetat, cât de capabilă e atunci când vine vorba de denaturarea adevărului.

Dunărea Călăraşi, o echipă plină de vedete precum Straton (fost Rapid), Luchin (fost Poli Timişoara şi Dinamo), Steliano Filip (fost Dinamo), Alex Bourceanu (fost FCSB), Gabi Enache (fost FCSB) şi Daniel Benzar (fost FCSB) merge în liga a doua, alături de Concordia Chiajna.

Duminică seară, într-o partidă decisivă pentru locul de baraj, Dunărea a fost învinsă de Hermannstadt, după un meci demenţial despre care „Adevărul“ a scris aici.

Iar eşecul de proporţii înregistrat de Dunărea a venit sub conducerea lui Dan Alexa, un antrenor care în iarnă era propus la FCSB! Vorbim despre un tehnician care, potrivit spuselor Anamariei Prodan, era bun de titlu, dar n-a reuşit să salveze Dunărea de la retrogradare acum!

Şi, de parcă a vrut să se facă de râs până la capăt, nu mai departe de luna aprilie, Anamaria Prodan a continuat să zică, sus şi tare, că FCSB ar fi câştigat titlul, dacă în iarnă, Gigi Becali l-ar fi înlocuit pe Nicolae Dică şi l-ar fi instalat pe Dan Alexa pe bancă.

„Da, clar l-aş fi văzut pe Dan Alexa la FCSB. Defila, vă spun, avea 7-10 puncte avans în momentul ăsta“, a fost declaraţia dată de Anamaria Prodan la ProX despre un antrenor care n-a reuşit să salveze Dunărea de la retrogradare cu un lot solid.

Play-out, etapa a 14-a, ultima

Vineri

Poli Iaşi – Botoşani  0-2

Dinamo – Voluntari 0-0

Duminică

Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 2-1

Gaz Metan – Chiajna 3-1

Clasament

1. Gaz Metan 48 de puncte

2. Botoşani 44p

3. Dinamo 43p

4. Voluntari 31p

5. Poli Iaşi 31p

6. Hermannstadt 27p

7. Dunărea Călăraşi 25p

8. Chiajna 19p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite