Florin Andone, gol de trei puncte pentru Brighton, în Premier League. Antrenorul l-a ridicat în slăvi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andone jpeg

Internaţionalul român Florin Andone a adus sâmbătă victoria lui Brighton, înscriind unicul gol al meciului de acasă cu ultima clasată, Huddersfield, din etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Atacantul a intrat pe teren în minutul 57 în locul lui Glenn Murray, a marcat în minutul 79 cu o lovitură de cap şi a primit un cartonaş galben un minut mai târziu. Andone, care a ajuns vara trecută la echipa engleză, are cinci goluri marcate pentru Brighton în toate competiţiile.

Fotbalistul român venea după o suspendare de trei meciuri, după ce, pe  9 februarie, Andone a fost suspendat trei meciuri pentru lovirea unui adversar cu cotul în faţă, la partida dintre West Bromwich Albion şi Brighton, din Cupa Angliei. Incidentul s-a produs în minutul 30 al partidei de la West Bromwich, dar arbitrul nu a fost văzut infracţiunea. Federaţia engleză s-a autosesizat în acest caz şi l-a sancţionat pe internaţionalul român pe baza înregistrării video.

Lăudat de antrenor

La finalul meciului, antrenorul lui Brighton, Chris Hughton, a avut numai cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român: "Nu a fost vorba doar de gol. Când faci o schimbare îţi doreşti un impact şi, din primul minut şi până la finalul meciului, Florin a avut un cuvânt de spus. I-a chinuit pe fundaşii adverşi, a pătruns în zone bune şi asta este tot ce-ţi doreşti ca antrenor. Dacă mai dă şi gol, aşa cum a făcut Florin, e şi mai bine", a declarat tehnicianul.

Brighton se află pe locul 15, cu 30 de puncte din 28 de meciuri, la 5 puncte de primul loc retrogradabil, pe care este Cardiff.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite