Andone poate reveni la Dinamo pentru a doua oară: ce spune că vrea pentru a prelua echipa şi ce obiectiv şi-ar propune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone a colaborat şi cu Roxana Ciuhulescu pentru o emisiune inedită şi insistă că ar lucra cu oricine la Dinamo
Andone a colaborat şi cu Roxana Ciuhulescu pentru o emisiune inedită şi insistă că ar lucra cu oricine la Dinamo

Tehnicianul de 55 de ani a cucerit un titlu, trei Cupei ale României şi o Supercupă cu Dinamo, iar acum e principalul favorit pentru a-l înlocui pe Flavius Stoican.

Mai sunt cinci etape până la finalul campionatului, însă formaţia din „Ştefan cel Mare“ deja pregăteşte producţia unui alt sezon din telenovela „New Dinamo“, care devine la fel de plictisitoare ca „Tânăr şi neliniştit“.

Dacă „actorii“ principali din sezonul 2014-2015 s-au numit Anghelache, Stanciu, Teja şi Stoican, pentru următoarea stagiunea, „regizorul“ Ionuţ Negoiţă pregăteşte un line-up stelar: Dinu Gheorghe şi Ioan Andone.

Chestionat de Dolce Sport despre posibilitatea revenirii sale la Dinamo, echipă pe care a mai pregătit-o în 2003-2005 şi 2010-2011, „Fălcosul“ şi-a expus condiţiile.

Ce a spus?

„Să vedem ce se va întâmpla la Dinamo, ce îşi propun. Dacă îşi propun titlul şi au nevoie de mine, cu mare drag. Cei mai mulţi ani din fotbal îi am la Dinamo. Ar conta şi insolvenţa. La vârsta mea, când te duci ca antrenor, nu poţi să-ţi permiţi să termini pe locul 1 şi să nu joci în preliminariile Ligii Campionilor. E foarte important ca echipa să iasă din insolvenţă. Cred ca au posibilităţi să termine în primele două, la anul“, a spus Ando.

Acesta a comentat şi posibilitatea de a lucra cu Dinu Gheorghe, cel care a fost numit în funcţia de director general.

„Nu e problema Dinu Gheorghe. Nu cred că decide el, decide Negoiţă. Eu n-am nicio problemă, dacă patronul decide că te vrea şi are încredere în tine, te duci. Dar nu se pune problema aşa, lucrez sau nu eu cu Dinu Gheorghe. Eu ascult de un patron care are un proiect. Eu intru la munca asta, că e Dinu Gheorghe, că e Zotta. Eu lucrez cu oricine, n-am frică, pentru că ştiu ce ştiu eu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite