Andreescu, bătută după o partidă nebună: A avut 3-0 în decisiv şi două mingi de meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Andreescu s-a descurcat bine în al doilea turneu jucat după o pauză de 15 luni
Bianca Andreescu s-a descurcat bine în al doilea turneu jucat după o pauză de 15 luni

„Bibi“ s-a înscris în „Phillip Island Trophy“, după eliminarea rapidă de la Australian Open, în turul II, ca să joace cât mai mult. Şi, într-adevăr, şi-a atins ţinta.

Bianca Andreescu (9 WTA) a fost eliminată în semifinalele turneului găzduit de Melbourne, însă, una peste alta, poate considera participarea la „Phillip Island Trohpy“ un succes.

Iar asta pentru că, în drumul ei spre careul de aşi, canadianca de 20 de ani a jucat patru partide dintre care trei s-au dus în decisiv. Cea mai lungă dintre ele a venit chiar astăzi, cu Marie Bouzkova (50 WTA). 

Încă din primul set, a ieşit un meci palpitant! Cu câte un break pentru fiecare jucătoare, s-a ajuns la 6-6 şi la tiebreak. Aici, Andreescu a ratat primele trei mingi de set, la 6-5, la 7-6 şi la 8-7! Apoi, a venit rândul adversarei să irosească o minge de set, la 9-8. Andreescu a preluat conducerea, după ce a valorificat a patra ei minge de set, la 10-9, pentru a câştiga după o oră şi 23 de minute!

Actul secund a fost şi cel mai scurt din acest duel, de „doar“ 40 de minute: Bouzkova s-a dus la 4-1 şi s-a impus cu 6-4.

În decisiv, Andreescu părea că va tranşa partida repede, fără complicaţii. Pentru că a luat primele trei game-uri. Apoi, a avut şi 4-1, dar Bouzkova a egalat: 4-4. „Bibi“ şi-a făcut serviciul pentru 5-4 şi, la acest scor, a irosit două mingi de meci. Aşa că egalitatea s-a păstrat: 5-5. 

După ce a fost la o minge de a pierde partida, şi nu o dată, ci de două ori, Bouzkova, pe val, a făcut break (6-5) şi şi-a luat şi game-ul de serviciu (7-5), pentru a închide o partidă incredibilă, după trei ore şi 14 minute.

În finala de la „Phillip Island Trophy“, sportiva din Cehia o va întâlni pe Daria Kasatkina (75 WTA), care, în semifinale, a trecut de Danielle Collins (40 WTA), scor 6-2, 6-7, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite