Andreescu, dezastru la Melbourne: A luat doar cinci game-uri şi a părăsit Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

E clar: nu poţi renunţa la tenis, timp de 15 luni, după care să-ţi faci revenirea pe teren în cadrul unui Grand Slam şi să ai şi pretenţia de a obţine un rezultat notabil. Bianca Andreescu (9 WTA) tocmai s-a convins de acest lucru.

Bianca Andreescu era, cândva, o jucătoare competitivă în circuitul WTA. Pentru că, la cum se prezintă acum, e mai degrabă o fostă jucătoare de tenis. Aşa se întâmplă când, între noiembrie 2019 şi februarie 2021, joci doar două partide!

Inclusiv în Australia, canadianca de 20 de ani a făcut mai mult turism decât tenis. Ce-i drept, a avut şi ghinion, fiind plasată în carantină totală, imediat după aterizare, întrucât antrenorul ei a fost diagnosticat cu COVID-19. Doar că, după cele 14 zile de izolare, în loc să se înscrie într-un turneu WTA 500 la Melbourne, la fel ca restul rivalelor sale, Bianca a preferat să nu joace!

Şi a revenit pe teren direct la Australian Open, unde, în turul I, s-a chinuit cu Mihaela Buzărnescu (138 WTA), de care a trecut în trei seturi. Apoi, a trăit o partidă de coşmar, în turul II.

În duelul cu Su-Wei Hsieh (Taiwan, 35 de ani, 71 WTA), Andreescu a luat doar cinci game-uri şi a fost învinsă categoric, în 85 de minute: 3-6, 2-6.

E pentru a doua oară când Bianca părăseşte Australian Open în turul II, după ce, în 2019, a înregistrat un rezultat identic, fiind învinsă atunci de Anastasija Sevastova. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite