Andreescu, dialog teribil cu antrenorul ei: Ce i-a spus în momentul în care avea dureri cumplite la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima participare a Biancăi Andreescu (4 WTA) la WTA Finals s-a dovedit a fi un coşmar. Cu siguranţă, canadianca nici nu va mai intra pe teren, vineri, pentru meciul cu Svitolina (8 WTA), care, oricum, nu mai are nicio miză.

Bianca Andreescu a încheiat socotelile cu Turneul Campioanelor după al doilea meci! Astfel, o competiţie care începuse atât de bine pentru canadianca de 19 ani, cu un set câştigat în faţa Simonei Halep şi cu o minge de meci în faţa româncei în setul doi, s-a încheiat extrem de dureros.

Problemele medicale au terminat-o pe „Bibi“ în ambele întâlniri! Cu Halep, durerile de la spate au contribuit la eşecul ei, în timp ce în duelul cu Pliskova, genunchiul i-a cedat. 

Astăzi, în timp ce primea îngrijiri medicale, Andreescu şi-a chemat antrenorul lângă ea şi i-a mărturisit că are dureri groaznice. Iată cum a decurs dialogul Andreescu – Sylvain Bruneau:

Andreescu: Mi-a sărit genunchiul. Am auzit cum a pocnit. Mi-a spus (n.r. doctorul) că e meniscul. Nu pot să-mi îndoi deloc genunchiul. Pocneşte de fiecare dată când calc şi doare al naibii de tare.

Bruneau: Nu forţa!

Andreescu: Nu vreau să cedez!

CITEŞTE ŞI:

CTP, îngrozit de cât de grasă e Andreescu: Ce a văzut atunci când Bianca s-a aşezat pe marginea terenului

Andreescu pleacă acasă: Ştim cine va juca, vineri, în locul Biancăi şi care va fi miza meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite