Andreescu joacă, diseară, un meci cu care poate intra în istoria tenisului feminin: De ce partida ei contează şi pentru Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca Andreescu (60 WTA) va juca, în noaptea de vineri spre sâmbătă (ora 03.00, Digi Sport 2), în semifinalele de la Indian Wells, urmând să o întâlnească pe Elina Svitolina (6 WTA) în cea mai importantă partidă din cariera ei de până acum.

Dacă va ajunge în finală, ea va deveni prima sportivă care se califică în ultimul act al turneului din California, după ce a primit un wild-card din partea organizatorilor! 

Mai mult, dacă o va elimina pe Svitolina în semifinale, Andreescu îi va da o mână de ajutor Simonei Halep. Asta deoarece, Svitolina are nevoie să ajungă în finala de la Indian Wells pentru a trece pe locul 3 în clasamentul virtual, unde acum se află Halep. 

Andreescu s-a declarat un mare fan al Simonei Halep pe care a şi întâlnit-o la duelul din Fed Cup, în februarie 2018, la Cluj. Atunci, România s-a impus cu 3-1, dar Halep şi Andreescu nu s-au înfruntat în partidele de simplu. Cele două n-au jucat nici în vreun meci direct în turneele WTA.

Indian Wells, sferturi

Andreescu (60 WTA) – Muguruza (20 WTA)

6-0, 6-1

Svitolina (6 WTA) – Vondrousova (61 WTA)

4-6, 6-4, 6-4

Bencici (23 WTA) – Pliskova (5 WTA)

6-3, 4-6, 6-3

V. Williams (36 WTA) – Kerber (8 WTA)

6-7, 3-6

Semifinale

Andreescu - Svitolina

Bencici - Kerber

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite