Andreescu dă de o româncă în primul tur la Miami: Ghinion teribil pentru o jucătoare din echipa de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca Andreescu, revelaţia acestui sezon în circuitul feminin, nu va avea timp de odihnă după triumful din California. Pentru ea urmează o nouă aventură la Miami Open, în această săptămână.

La ultimul mare turneu de hard, înaintea startului sezonului de zgură, Bianca Andreescu va fi privită altfel de către rivalele ei din circuit.

Dacă la Indian Wells, ea şi-a asigurat prezenţa doar datorită unui wild-card, acum ea soseşte la Miami Open ca o mare vedetă, campioană la Indian Wells şi cu un clasament excelent în care ocupă poziţia a 24-a!

Şi, spre ghinionul Irinei Begu (70 WTA), tocmai ea va fi nevoită să se dueleze, încă din primul tur, cu Bianca Andreescu! Begu traversează un sezon slab în care până acum a înregistrat 6 victorii şi 7 înfrângeri. Prin comparaţie, Andreescu are 28 de victorii şi doar 3 înfrângeri!

De remarcat faptul că şi la Indian Wells, Andreescu şi Begu s-au întâlnit în turul I! Atunci, canadianca de 18 ani s-a impus cu 6-7, 6-3, 6-3.

O altă româncă prezentă pe tabloul principal la Miami, Mihaela Buzărnescu (32 WTA), a primit bye în primul tur, iar în turul II o va întâlni pe  învingătoarea duelului dintre Alize Cornet (52 WTA) şi Vera Lapko (62 WTA).

La Miami, dar în calificări, vor fi prezente şi Sorana Cîrstea (103 WTA), Monica Niculescu (139 WTA) şi Ana Bogdan (108 WTA). Ele ar trebui să câştige câte două partide fiecare pentru a ajunge pe tabloul principal. Iată programul lor din primul tur:

Cîrstea - Siegemund (109 WTA)

Bogan - Pliskova (94 WTA)

Niculescu - Arruabarrena (99 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite