Andrei Cordea după revenirea FCSB-ului în repriza secundă: „Mister a luat atitudine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cordea
Cordea

FCSB a fost condusă în prima repriză cu 2 goluri, chiar dacă a jucat cu un om în plus din minutul 7. După pauză roş-albaştri au revenit rapid pe tabela de joc şi au preluat conducerea după doar 15 minute de joc. La final, Cordea a spus că revenirea echipei i se datorează antrenorului care a luat atitudine.

Andrei Cordea a marcat în a doua repriză două goluri care au însemnat revenirea în joc a gazdelor. El nu şi-a putut explica cele două goluri primite de FCSB, şi a transmis că schimbarea în joc i se datorează lui Nicolae Dică, relatează Digisport.

”A fost greu, o primă repriză grea, am încercat să-i deschidem, n-am reuşit. La pauză, Mister a pus lucrurile la punct şi am început senzaţional a doua repriză. Eram convins că vom întoarce rezultatul. Nu ştiu ce s-a întâmplat în prima repriză, nu-mi dau seama, probabil e şi pentru că tot vin colegi noi, trebuie să-i integrăm şi să nu mai facem greşeli. În a doua repriză a trebuit să tragem să reparăm.

Au venit fotbalişti cu calitate, ne trebuia această victorie pentru că nu eram deloc bine în campionat. Mister a luat atitudine, ne-a spus ce trebuie să facem. Nu a spart nimic, nu e genul, doar ne-a spus ce trebuie să facem şi noi am respectat. Sunt un jucător tânăr, pot juca din trei în trei zile.

Eu zi de zi trag de mine să fiu mai bun, nu vreau să mă compar cu nimeni, doar muncesc să ajung cât mai sus”, a declarat Andrei Cordea.  

Legat de următorul meci din prima manşă a play-off-ului Conference League, Cordea a spus că planul de joc al roş-albaştrilor este să atace punctele slabe ale norvegienilor.

”Trebuie să analizăm bine echipa, să vedem ce puncte slabe au şi să atacăm acolo”, a mai spus Cordea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite